Forum

Gezocht architectenbureau voor renovatie app gebouw

Scheldebuilding
0 thumb_up 0 comment Andere professioneel
#Hoe wil ik wonen? · 2 jaren geleden

Wij zijn op zoek naar een creatief, jong en dynamisch architectenbureau om ons te begeleiden bij de buitenrenovatie van een appartementsgebouw met 4 winkels en 61 appartementen. Het gebouw heeft een hoogte van 16 verdiepingen, bouwjaar 1964, is gebouwd in modernistische stijl, gelegen te Antwerpen-Linkeroever en met uitzicht uit op de Schelde. Het architectenbureau moet onze punchlist aan eisen vertalen naar een mooie samenhang van gevels, terrassen en kolommen, in een elegant cosmetisch ontwerp.

 

De opdracht kan volgende opdrachten omvatten: ontwerp van de esthetische ingrepen en de bouwaanvraag waar nodig, de opmaak van een lastenboek, de begeleiding van de selectie van de aannemer(s), de opmaak van de planning, de opvolging en oplevering van de werken. 

 

Wij zijn op zoek naar een bureau dat ethisch ondernemen in haar DNA heeft en dat onze zorg voor onze gebouwen als een verstandige huisvader kan onderschrijven. 

Ervaring in de renovatie van oude appartementsgebouwen kan een pluspunt zijn. 
 
Gelieve ons een email te bezorgen met de voorstelling van uw architectenbureau, uw visie en eventuele referenties met betrekking tot de renovatie van "oude" appartementsgebouwen. 

Onze adviesraad met vertegenwoordigers van het gebouw, zal een beperkte selectie van bureaus voor een persoonlijk gesprek uitnodigen waarbij het bureau hun visie en aanpak uitgebreid kunnen toelichten. 

Vriendelijke groeten,

 

Patrick Relecom
Voorzitter raad van mede-eigendom
patrick.relecom@telenet.be

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.