Forum

Ecohuis ervaring

Dorine_s
0 thumb_up 0 comment Bouwer
#Bouwen · 11 maanden geleden

Graag vertel ik via deze weg mijn ervarig met ecohuis.

ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden. Wij zijn eerst gestart met bouwen met e+constructions, echter bleken dit oplichters te zijn en waren we maar liefst 80000€ kwijt. ( ondertussen is dit bedrijf natuurlijk met de noorderzon verdwenen). 

Na heel lang zoeken en na veel bedrijven bezocht en gesproken te hebben zijn we voor ecohuis gegaan. 

Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden:de geplande afspraken worden nageleefd, offerte verandert niet wat zeer uitzonderlijk is, bij vragen kan u altijd de werfleider bereiken zelfs in het weekend!

Bouwen in houtskelet baarde ons wat zorgen maar mensen dat is voor niks nodig, woning ziet eruit als een andere woning, super energiezuinig, wij hebben geen geluidsoverlast, warmte is echt niet meer dan een traditionele woning naar ons gevoel. Er zijn trouwens genoeg woningen beschikbaar waar je naartoe kan gaan om eens te gaan kijken. 

Als jullie graag wat meer info willen of nog zorgen hebben mag u het gerust aan mij vragen, vergis jullie niet ik werk niet voor ecohuis ofzo, ben gewoon iemand die heel graag iemand had gehad in het verleden die mij onafhankelijk deze info kon geven. :). 

Groetjes Dorine. 

Alle reacties

Kwakkel
1 thumb_up 33 comment Bouwer
10 maanden geleden

Dag Corine,

Alvast proficiat!

Mag ik vragen wat jullie budget was voor deze bouw, en hoe jullie de keuzemomenten hebben ervaren? (Dan vooral, of jullie (meestal) toekwamen met het standaardbudget, of dat er toch vaak voor duurdere zaken gekozen is geweest?)

Bedankt voor je feedback en het delen van je verhaal!

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.