Forum

Alle reacties

Niva
1 thumb_up 17 comment
3 jaren geleden

Wij gaan een nieuwe aanbouw zelf bouwen met het systeem Euromac2 uit Overpelt. We hebben net een opleidingsdag achter de rug in het Centrum voor Duurzaam Bouwen in Limburg. Een kennis van ons bouwde in Genk haar (vrouw alleen) huis met dit systeem heel alleen. Op haar FB staan veel foto's van haar bouw. Deze wil ik je wel doorgeven via mail. Het grote voordeel (voor ons persoonlijk) is dat het licht hanteerbaar materiaal is, alles is geïsoleerd, stroom-waterleidingen liggen klaar. Wij hebben ook eens een werf bezocht waar de mensen van Evolutions projects aanwezig waren. Je neemt wel best een architect/bouwkundig ingenieur die vertrouwd is met dit systeem want anders is het moeilijk starten. Ik zou een aantal referentie bouwadressenop vragen en daar eens gaan kijken en zeker op voorhand de plannen voorleggen aan EP.  

Jo74
1 thumb_up 7 comment
3 jaren geleden

Misschien es checken bij hun concullega's van Mastorasbuilding. Die verdelen en bouwen ook met ICF, nl. Quad-Lock. Ik heb mijn achterbouw vernieuwd met dit systeem. Ik heb destijds ook euromac gezien op de beurs en heb uiteindelijk gekozen om met quad-lock te werken. Persoonlijk opleiding gehad op mijn eigen werf enzo. Heel tevreden van.

Filip 137
0 thumb_up 1 comment Bouwer
3 jaren geleden

Wij hebben 4 jaar geleden in dit systeem gebouwd met Evolution Products. Wij zijn dan ook zeer tevreden van het systeem en de begeleiding. De combinatie bouwen en gaan werken is weliswaar een zware periode. De mensen van Evolution Products zijn een 15-tal keer op de werf geweest waardoor we ons zekerder voelden in het bouwproces. Ook voor de afwerking van de technieken was er een goede samenwerking. 

Dino2011
0 thumb_up 1 comment Bouwer
11 maanden geleden

Voor mij persoonlijk nooit meer. Traditionele bouw is misschien duurder, maar VEEl beter... Ik heb het mij al dik beklaagd dat ik met dit systeem gebouwd heb...

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.