Livios: Bouwen aan morgen


Betaalbaar alarm

Alle reacties


Reacties

Kris M
446 thumb_up 2008 comment Andere particulier
5 maanden geleden

Ik heb in een vakantieverblijf zo'n draadloos alarmsysteem geplaatst dat je in de DIY vindt voor weinig geld.  Plaatsing is eenvoudig.  In het gamma vind je PIR-contacten, deurcontacten etc.  Zelf gebruik ik het alarm in aan/uit mode (met afstandsbediening) doch configureren in dag/nacht (met 's nachts bv het alarm aan op de benedenverdieping) kan ook.  Hou er wel rekening mee dat een buitensirene, buitenlicht etc wel degelijk aan wettelijke regels moet voldoen en dus best door een pro geplaatst wordt.

Hugo C.
194 thumb_up 996 comment Bouwer
5 maanden geleden

Vermoedelijk een inbraak via een deur? Het enige dat helpt is een veiligheidsdeur die men niet zomaar met een zware schroevendraaier kan openwrikken. Een alarm plaatsen zorgt er alleen voor dat de inbrekers maar enkele minuten de tijd hebben om de meest waardevolle spullen mee te nemen. En ze weten heel goed waar ze moeten zoeken. Jawel, in die lade.

Een alarm geeft u ergens een gevoel van zekerheid dat u gewaarschuwd wordt als er wordt ingebroken. Bewakingscameras schrikken inbrekers meer af omdat zij dan gezien worden en daar houden ze niet van. Natuurlijk opletten dat ze de videorecoder niet kunnen meenemen.

HildePeeters
0 thumb_up 2 comment Verbouwer
5 maanden geleden

Ik ga hier wel naar kijken  een buitensirene hoeft misschien niet nodigals ze allawaai horen.

dank voor de reactie.

HildePeeters
0 thumb_up 2 comment Verbouwer
4 maanden geleden

Ik ga hier wel eens achter vragen wat ik hier kan doen het zal in ieder geval een veiliger gevoel geven als er iets hangt .

Hugo C.
194 thumb_up 996 comment Bouwer
4 maanden geleden

 zichtbaar, maar onbereikbaar, opgestelde bewakingscameras hebben ook een ontradend effect. En met de huidige technologie kan je zelfs op uw smartphone verwittigd worden van ongewenst bezoek inclusief live videobeelden. Voor 500€ zijn er al pakketten verkrijgbaar.


Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.

Relevante vragen

Weet jij het antwoord op deze vragen?