Livios: Bouwen aan morgen


Rechten bij geen afwerking

Rechten bij geen afwerking

Le Beir
0 thumb_up 0 comment Andere particulier
#Ramen en deuren · 6 dagen geleden

In april 2016 heb ik ramen en buitendeuren besteld. In februari 2017 zijn ze geplaatst maar nog steeds niet afgewerkt. Geen binnenafwerking. Niet dichtgespoten geen deurgrepen.... via een advokaat een brief laten schrijven met zijn  nalatigheden, reeds 95% betaald en nu gebeurt er niets meer. Hij is nog niet failliet. Andere klanten maken hetzelfde mee. Wat kan  ik meer doen zonder dure gerechtskosten want hierop hoopt hij.

Ik ben ten einde raad.

reageer Quote Ik heb zelf een vraag

Alle reacties


Reacties

Kris M
312 thumb_up 1345 comment Andere particulier
6 dagen geleden

Vrederechter is helaas de volgende stap (die ook stopt mocht hij failliet gaan). Ik zou "verlies" nemen en t laten afwerken door iemand anders.  t Zal wel meer dan 5% kosten want binnenuitkastingen zijn arbeidsintensief en dus duur.  

Wel - indien de vorige brief dit nog niet deed - een aangetekende tweede brief sturen met kopie per gewone brief om m bv 14 dagen tijd te geven om t te komen afwerken waarna de overeenkomst verbroken wordt en het saldo niet meer te betalen is.  Zoniet riskeer je dat hij die 5% nog claimt (of meer) omdat hij het niet meer mocht komen afwerken.


Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.

Relevante vragen

Weet jij het antwoord op deze vragen?