Livios: Bouwen aan morgen


Rechten bij geen afwerking

Rechten bij geen afwerking

Le Beir
0 thumb_up 0 comment Andere particulier
#Ramen en deuren · 11 maanden geleden

In april 2016 heb ik ramen en buitendeuren besteld. In februari 2017 zijn ze geplaatst maar nog steeds niet afgewerkt. Geen binnenafwerking. Niet dichtgespoten geen deurgrepen.... via een advokaat een brief laten schrijven met zijn  nalatigheden, reeds 95% betaald en nu gebeurt er niets meer. Hij is nog niet failliet. Andere klanten maken hetzelfde mee. Wat kan  ik meer doen zonder dure gerechtskosten want hierop hoopt hij.

Ik ben ten einde raad.

reageer Quote Ik heb zelf een vraag

Alle reacties


Reacties

Kris M
401 thumb_up 1803 comment Andere particulier
11 maanden geleden

Vrederechter is helaas de volgende stap (die ook stopt mocht hij failliet gaan). Ik zou "verlies" nemen en t laten afwerken door iemand anders.  t Zal wel meer dan 5% kosten want binnenuitkastingen zijn arbeidsintensief en dus duur.  

Wel - indien de vorige brief dit nog niet deed - een aangetekende tweede brief sturen met kopie per gewone brief om m bv 14 dagen tijd te geven om t te komen afwerken waarna de overeenkomst verbroken wordt en het saldo niet meer te betalen is.  Zoniet riskeer je dat hij die 5% nog claimt (of meer) omdat hij het niet meer mocht komen afwerken.

Roger De Muer
0 thumb_up 1 comment Andere particulier
11 maanden geleden

Dit lijkt zeer erg op Comfort Ramen BVBA Gent ,heb hetzelfde meegemaakt met hun  na meer dan een jaar nog niet afgewerkt en na veel geknoei laten ze me zitten met slecht geplaatste ramen, beschadigde binnen en buiten muren en laten  ze me weten dat ze het niet meer kunnen afwerken.Ze stellen voor het door iemand anders te laten afwerken omdat ze niet meer bekwaam zijn het te doen en beloven me een belachelijke vergoeding . Maar die vergoeding betalen ze dan niet !

Roger De Muer Halle


Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.

Relevante vragen

Weet jij het antwoord op deze vragen?