Forum

Wat betekent leveren en plaatsen van gyproc,wat is inbegrepen?

pleisteren
0 thumb_up 0 comment Andere particulier
#Muren · 3 jaren geleden

wij zijn gyproc aan het plaatsen,in de offerte staat leveren en plaatsen van gyproc.

Nu beweert de aannemer dat het plamuren van de gyproc niet inbegrepen is.

Is dit correct?

Alle reacties

Kris M
492 thumb_up 2328 comment Andere particulier
3 jaren geleden

Wat staat er in de offerte?  Plamuren maakt deel uit van het "schilderklaar" maken.  Als de werken uitgevoerd zijn en hij nu met een meerprijs afkomt zonder uw akkoord (bijkomende bestelbon getekend of werkbon bijkomend werk getekend) dan betaal je t offertebedrag en protesteer je het verschil.  

Verpleger vd bouw
2 thumb_up 36 comment
3 jaren geleden

In de offerte voor plaatsen van  gipsplaten gyproc. sinat of knauff kan er instaan dat alleen plaatsen van het materiaal. deze is afhangelijk van keuze gipsplaten.De ondergrond met metalstuds .houten latten of gekleeft. is ook belangrijk naar keuze en sterkte deze prijzn kunnen varieren . bij erkende gyproc plaatsers kan jij gratis info vragen .door dat de markt zich verspreid is er meer keuze maar ook onwetendheid .bij het vullen van naden enz zijn in afwerkingsgraden geplaatst f1 f2a f2b f3 deze prijzen kunnen ook varieren omdat schilders stukadoors en soms schrijnwerkers deze plaatsen met hun materiaal.In dien in de offerte geen afwerking voorziet. zal u een goeie plaatser moeten contacteren .

ivan denolf
1 thumb_up 7 comment
3 jaren geleden

opvoegen is niet inbegrepen in leveren en plaatsen tenzij in de offerte uitdrukkelijk staat opvoegen van gyproc  groeten ivan opvoegen van gyproc is 9€ m²

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.