Forum

Schuiframen die aan de buitenzijde opengaan !

Ramen en deuren
0 thumb_up 0 comment Andere particulier
#Buitenschrijnwerk · 5 jaren geleden

Sommige fabrikanten leveren schuiframen die AAN DE BUITENZIJDE opengaan! Dit wordt zeer zelden voorzien, namelijk bij hoge gebouwen die aan veel wind onderhevig zijn. Bij storm drukt de wind dan het openschuivend deel sterker tegen het vaste deel aan en is er minder risico van kieren langs waar de wind binnen komt. Bij lage gebouwen en zeker op een gelijkvloers is dit onzin, vooral omdat een inbreker zeer gemakkelijk een koevoet onderaan het openschuivend deel kan steken en in minder dan twee minuten binnen is. Ook kan men geen lat in de richel plaatsen want die is aan de buitenkant! Het openschuivend deel moet langs de BINNENZIJDE openschuiven! Sommige fabrikanten van ramen kopen bij de producenten zeer goedkoop reststocks van profielen bestemd voor schuiframen die aan de buitenzijde open gaan, plaatsen die ook in gelijkvloerse appartementen maar rekenen toch de volle prijs aan! Let goed op bij de bestelling van schuiframen: eis dat die lans de binnenzijde open gaan!

Alle reacties

moes
1 thumb_up 21 comment
5 jaren geleden

Geachte Ramen en Deuren

Als uw nick zou moeten doen vermoeden dat u binnen de sector werkzaam bent dan is mijn advies naar de consument en bezoeker van dit forum om uw berichtgeving met de nodige korrel zout te nemen. Eigenlijk moet ik stellen dat er maar één feit klopt met de realiteit. Dat is het punt van inbraak gevoeligheid de welke u aanhaalt.

Als u niet tot de sector behoort of er werkzaam in bent dan vind ik het spijtig dat u dergelijke desinformatie verspreid op een medium dat zowiezo al sterk aan geloofwaardigheid moet inboeten zonder dergelijke berichten

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.