Forum

Alle reacties

Patrico
61 thumb_up 654 comment
5 maanden geleden

Hallo,

Je zou eens HK250 kunnen proberen, je kan eerst een teststaal bestellen.

Watcher
14 thumb_up 95 comment
5 maanden geleden

Beste Karolien. Steek er geen moeite of geld meer in, je krijgt het er NIET af, met niks, geen producten, geen mesjes waar je keramische kookplaat mee proper maakt (wij hebben alle mogelijke producten gebruikt, gebeld naar firma van de ramen en die zeiden, vervangen. Hebben hetzelfde gehad bij mijn dochter. UIteindelijk heeft de aannemer de grootste ramen moeten vervangen. 4 kleinere (100cm x 100cm) hebben we, jammer genoeg, zelf moet vervangen.

Waarschijnlijk ramen ook gezet toen de bouw nog niet waterdicht was. Aangetekend de verantwoordelijke firma op de hoogte brengen, je zet geen ramen als de bouw niet water- en winddicht is.

Benieuwd wie je aannemer is/was. 

karolien
0 thumb_up 2 comment Bouwer
5 maanden geleden

We wonen al 6 jaar in onze nieuwbouw. Maar hebben vorig jaar een terrasoverkapping met lamellen geplaatst. En juist op die plaats, aan die ramen hebben we die witte aanslag.  
wie is daar dan verantwoordelijk voor?

ik hoop dat we toch een firma vinden die ons kan helpen want nieuwe grote ramen zijn een grote kost! 

hebben jullie dat product HK250 ook geprobeerd?

Patrico
61 thumb_up 654 comment
5 maanden geleden

Mijn buur heeft de cementsluier op zijn raam ermee weggekregen. Als je twijfelt kan je altijd eerst een staal bestellen, dan weet je meteen of het ook werkt voor de vlekken in jouw raam. Als het echt ingebrand is in de ramen zal het waarschijnlijk ook niet helpen, zoals Watcher al zei.

Watcher
14 thumb_up 95 comment
5 maanden geleden

Bij ons zat de cementsluier, al was het op sommige plaatsen meer dan een sluier, er enkele maanden op. Niet weg te krijgen en hebben ze toen vervangen. Weet niet of wij hk250 geprobeerd hebben. 

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.