Forum

Ontoegankelijkheid van autostaanplaatsen ? Bepalen van schadevergoeding per dag ???

1Miguelito1
0 thumb_up 1 comment Andere particulier
#Buitenschrijnwerk · 8 maanden geleden

De nieuw geplaatste garagepoort voor toegang tot de autostaanplaatsen op -1 en -2 is regelmatig defekt.  Reeds herhaalde malen vanaf 16 aug.2019.  Buiten het, door de syndicus, doormailen aan de bouwheer gebeurd er niets.  De verantwoordelijkheid wordt door elke betrokkene doorgeschoven naar de andere want het mechanische en het electronische gedeelte is niet door dezelfde firma gedaan.  Het is echter duidelijk dat de mechanische plaatsing slecht is gebeurd.

Uiteindelijk hebben we nu al meer dan 16 dagen geen toegang gehad.  De enige mogelijkheid is geduldig zoeken naar een parkeerplaats in de buurt.  U begrijpt wel dat dit onbegonnen werk is en erg zenuwslopend. (Verleden zaterdag heb ik 90 min.staan wachten op straat...)   Al de eigenaars zijn het beu en we plannen om na het bouwverlof de syndicus in gebreke te stellen.   En dan ? Zal dat iets uithalen ? Niemand neemt hier verantwoordelijkheid !

Als de eigenaars samen een juridische procedure opstarten zal dat ook op korte termijn niets uithalen vermoeden we.  En wat met de kosten ?

Hoe kunnen we een bedrag laten bepalen voor het niet kunnen gebruiken van de staanplaatsen ?  Als dit zou kunnen dan kunnen we dit, per dag, opeisen van de bouwheer, omdat o.a.er nog geen definitieve oplevering is gebeurd.  (Voor zover dit in dit geval belangrijk is.) 

Wie kan ons hierover korrekte info geven aub ?

 

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.