Forum

Alle reacties

Josgeens
0 thumb_up 1 comment
3 jaren geleden

Ik heb zopas een interessante offerte gekregen van deze firma. Na hen gebeld te hebben om eens een kijkje te nemen in hun showroom, gaven ze me mee dat ik samen met een vertegenwoordiger naar een huis kon gaan kijken waar ze ramen hadden geplaatst. Nog iemand ervaringen met deze firma?

* aangepast door moderator

Koura
0 thumb_up 2 comment
3 jaren geleden

Ik heb een gelijkaardige vraag. Hun offerte is echt laag, dus dan ben ik altijd wat voorzichtiger. Heeft iemand reeds met hen hun ramen vervangen? Hoe verliep die samenwerking? 

Koura
0 thumb_up 2 comment
3 jaren geleden

Hebben jullie dan uiteindelijk voor hen gekozen? 

Livios.be
63 thumb_up 588 comment
3 jaren geleden

We hebben een aantal reacties in dit topic moeten verwijderen, omwille van het feit dat ze niet in orde zijn met de forumregels (negatieve kritiek moet altijd ondertekend worden met naam, voornaam en woonplaats): http://forum.livios.be/nl/regels

Groeten,

Gerry
Livios.be

arrow_forward

Elke week interessante artikels en het laatste (ver)bouwnieuws in je mailbox? Schrijf je dan in op de Livios-nieuwsbrief! Volg ons zeker ook op Facebook, Twitter en Pinterest.

Comfort Ramen BVBA
0 thumb_up 15 comment
3 jaren geleden

Geachte heer Geens,

Wat u schrijft is waar, wij hebben geen showroom. Wij werken met referentieadressen die te bezoeken zijn samen met een van onze vertegenwoordigers. Op dit moment hebben wij een fotograaf de opdracht gegeven van 15 adressen foto's te maken voor onze website. Wij gaan er vanuit dat deze foto's uiterlijk volgende week samen met een korte omschrijving op onze website zullen worden gezet.

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch of per email contacteren. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website: www.comfort-ramen.be

Met vriendelijke groet,

Laurens van Damme (Comfort Ramen BVBA te Gent)

Comfort Ramen BVBA
0 thumb_up 15 comment
3 jaren geleden

Geachte heer/mevrouw Koura,

Onze dank voor uw positieve opmerking betreffende onze prijzen. Wij proberen goede ramen en deuren voor een scherpe prijs aan te bieden. Mocht onze prijs veel lager liggen dan een bepaalde concurent, dan kunt u beter navraag doen waarom hun prijs zo hoog is.

Wij kunnen u in contact brengen met onze klanten als u meer informatie wenst over onze manier van werken. Op een van onze vele referentieadressen kunt u zelf bekijken hoe onze ramen en deuren geplaatst zijn. Graag vernemen wij of u hierin interesse heeft.

Met vriendelijke groet,

Laurens van Damme (Comfort Ramen BVBA te Gent)

DPeeters
0 thumb_up 2 comment
3 jaren geleden

Wij hebben 7 weken geleden ramen besteld bij Comfort in Gent. Prettige gesprekken en de prijs was goed voor de onze aanbouw in Lokeren. 4 ramen en 2 deuren in PVC van Rehau. Het merk kennen wij zelf niet maar de voorbeelden zagen er goed uit. De plaatsing staat gepland voor morgen, om 8.00 moeten de werkmannen de ramen komen plaatsen. Ik zal morgen of dinsdag hier meer informatie vermelden. Kruisje slaan dat alles goed gaat! D. Peeters

moes
1 thumb_up 22 comment
3 jaren geleden

Even vermelden ter informatie.

Uw leverancier/laatser bovenvermeld bedrijf. Check OK

fabrikant van uw ramen ? info te verschaffen door uw leverancier/plaatser

profielen waaruit uw ramen worden gemaakt: Rehau check ok.

In vroegere tijden was het een stuk eenvoudiger: uw leverancier was farikant en plaatser.

1 aanspreekpunt.

Vandaag de dag is dat wat lastiger: met wat geluk zit je in bovenstaand scenario. Andere mogelijkheden zijn dat je soms tot wel 4//5 partijen hebt alvorens de ramen bij jou staan. Een verkoper een fabrikant en leverancier van glas een plaatser van uw ramen en soms in paar gevallen nog een aparte plaatser glas en opspuiter silicone. Eenvoud is nochtans een schone deugd.

W&T
0 thumb_up 1 comment
3 jaren geleden

Beste

Is de plaatsing goed gelukt DPEETERS? en bent u tevreden over de service?

Groetjes

Wouter

DPeeters
0 thumb_up 2 comment
3 jaren geleden

Ja Wouter, gelukkig wel. Alles zat er snel in, en netjes afgewerkt. Bij de plaatsing hadden de werkmannen wel een van de grepen beschadigt. Maar, die zijn ze gisteren nog komen vervangen. Mocht er nog iets gebeuren dan zal ik het hier vermelden, maar nu is alles goed en is alles reeds opgekuist en in gebruik. D. Peeters

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.