Livios: Bouwen aan morgen


Afvoer puin renovatie

Afvoer puin renovatie

Bouwafval
0 thumb_up 0 comment Andere particulier
#Bouwafval · 1 jaar geleden

De aannemer die de renovatiewerken uitvoert heeft voor de afvoer van het puin een container verhuur bedrijf onder de arm genomen. blijkbaar heeft hij nog openstaande rekeningen bij deze firma, en die weigerd nog containers af te voeren tot de rekeningen vereffend zijn. Begrijpelijk. Er staat een meer dan volle container pal voor onze voordeur, en die wordt om eerder gemelde reden niet af gevoerd. hij staat er nu al een kleine maand of drie, en ons dreigen nu boetes want de buren blijven deze verstoring van het straatbeeld niet langer dulden.

Kan dit zomaar dat de overvolle container ( zie foto's ) zomaar voor onze deur blijven staan voor een dispuut tussen de aannemer en het containerberdijf ?

Alvast dank voor alle reacties.

reageer Quote Ik heb zelf een vraag

Alle reacties


Reacties

Kris M
449 thumb_up 2021 comment Andere particulier
1 jaar geleden · Bedankje ontvangen

Stuur de aannemer een aangetekende brief met kopie per gewone brief om de container  binnen de x dagen (bv 5 werkdagen) weg te nemen.  Zoniet zal jij hem laten wegnemen en betalen en het betaalde bedrag in mindering brengen op z'n volgende factuur.

PS  Die container is te vol. Ze zullen hem ws zo niet willen meenemen (check dit voor je ze laat komen) want mogelijks moet je eerst een tweede container laten komen en alles wat uitsteekt overladen.


Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.

Relevante vragen

Weet jij het antwoord op deze vragen?