Livios: Bouwen aan morgen
Regels

Zeven basisregels

Op dit forum kan je terecht met al je inhoudelijke (ver)bouwvragen. Voor de goede orde vragen we je wel een aantal regels te respecteren.

  • Hou het bouwgerelateerd.
  • Verzorg je taal en wees hoffelijk.
  • Ervaringen of meningen opvragen of delen over de dienstverlening van een bedrijf is niet toegelaten op dit forum (meer uitleg hieronder).
  • Niet roepen, geen caps lock met andere woorden.
  • Blijf bij het onderwerp, dwaal niet af.
  • Maak geen reclame.
  • Leef de voorwaarden voor gebruik van de Livios-website strikt na, en in het bijzonder de spelregels rond interactiviteit.

Wil je meer weten of je mening uiten over de kwaliteit/dienstverlening van een aannemer of firma?

Als (ver)bouwer ga je het liefst in zee met een betrouwbare vakman, die een uitstekende kwaliteit koppelt aan een interessante prijs. Referenties en getuigenissen van andere bouwheren zijn daarom van onschatbare waarde.

Toch laten we het vragen naar en het delen van persoonlijke ervaringen met een bepaalde firma of aannemer niet toe als je de identiteit van het bedrijf of de aannemer bekend maakt. Of het nu om negatieve of positieve ervaringen gaat. Niet zelden monden deze topics uit in een oeverloze discussie, die geen enkele meerwaarde meer biedt aan de forumbezoeker.

Heb je raad nodig in een bepaalde situatie, en laat je de identiteit van de aannemer/firma in het midden? Geen probleem! Stel je vraag gerust op het forum. Het bespreken en vergelijken van specifieke producten is ook toegelaten.

Wij danken je voor het begrip. Toch willen we je ook op weg helpen bij je zoektocht. Hoe vind je een betrouwbare aannemer? Begin alvast met deze tien tips. En duik ook in de databank van Build Your Home, met meer dan 14.500 vakmannen zonder fiscale of sociale schulden.