Watcher

Lid sinds 19/12/2017

  • Andere particulier
  • 5 vragen gesteld
  • 53 vragen beantwoord
  • 3 vragen goed beantwoord
  • 14 bedankjes ontvangen
  • 1 lid bedankt
Watcher Andere particulier Privébericht

Geschiedenis

Vertraging oplevering
7 reacties · · #Hoe wil ik wonen?
Reactie van Watcher

Is een startdatum opgenomen, maar is pas 3 maand later beginnen. En een einddatum, maar heeft nu al laten weten dat die datum 3 maand is opgeschoven. Dus volgens mij heeft hij dan geen recht op verletdagen door weer. Moest nogal starten begin april, maar dat is begin juli geworden

Bekijk
Reactie van Watcher

Een overschrijding van budget met 5 tot 10% wordt als normaal beschouwd. Als hij veel hoger is gegaan, heeft hij een getekende goedkeuring nodig van jullie, vanaf 375euro is er  immers een getekende overeenkomst nodig. Hebben jullie gewerkt met een architect, want hij zou zeker de aannemer op de hoogte moeten gebracht hebben van de gebreken, meestal in een werfverslag.

Heeft de aannemer nog een groot bedrag open staan?

Zie dat je een advocaat hebt die goed op de hoogte is van bouwrecht. Denk er aan, diegene die dagvaard, moet ook de expertkosten betalen. Deze worden terugbetaald als je in het gelijk gesteld wordt. 

Bekijk
Trap laten plaatsen
2 reacties · · #Binnenschrijnwerk
Reactie van Watcher

het is een trap tussen 2 muren, in 2 delen, onderbroken door een "platform". De "aantrede" van één deel is 16/17cm. Volgens een schrijnwerker die wij gecontacteerd hadden op probleem op te lossen en die merkte direct op dat de aantredes bij het 2e deel te kort waren en dat dit niet volgens de WTCB? bepalingen is.

Bekijk
Reactie van Watcher

Het eerste wat je altijd moet doen als je een klacht hebt, is aangetekend melden. Informeer evt bij de glas- of raamproducent zelf als je bij de aannemer bot vangt. Als je met iemand belt, vraag zijn naam en emailadres en bevestig gesprek.

Bekijk
Reactie van Watcher

ik zou van de reeds aanwezig isolatie foto's nemen en aangetekend melden aan de aannemer. Als je echt bewijs wilt voor in de toekomst, laten vaststellen door deurwaarden, heeft ook waarde voor de rechtbank, moest het zo ver komen. Normaal zou uw architect dit ook moeten opnemen in zijn werfverslag, doet hij dat niet, hem vragen om wel in zijn werfverslag op te nemen.

Bekijk