Vos89

Lid sinds 11/12/2017

  • Bouwer
  • 2 vragen gesteld
  • 2 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
Vos89 Bouwer

Geschiedenis

Hallo

Voor onze nieuwbouwwoning in een strak-landelijke stijl twijfelen we tussen 2 systemen van screens. Ofwel het systeem waarbij de rol langs de binnenzijde bereikbaar is ofwel langs de buitenzijde (voor meer info zie foto's - deze zijn slechts bij wijze van voorbeeld).

Wij vroegen ons af of er iemand van jullie één van deze systemen heeft in een landelijke woning? We zijn op zoek naar foto's van beide systemen om te kunnen vergelijken hoe deze eruit zien.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Wouter

Bekijk
Sapa, Reynaers of Engels
5 reacties · · #Buitenschrijnwerk
Reactie van Vos89

Beste Gui,

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het profiel van Reynaers.
Prijs-kwaliteit was dit voor ons de beste keuze in combinatie met de vele goede recensies van de firma waar we ze aangekocht hebben.

Met vriendelijke groeten,

Wouter

Bekijk

Hallo,

Wij zitten in volgende situatie: 1 stuk grond waar in het midden een oude hoeve op staat dat in 2 gelijke delen verkaveld gaat worden (verkavelingsaanvraag reeds lopende) waarbij de oude hoeve gesloopt zal worden en op 1 van de nieuw ontstane kavels een nieuwbouwwoning zal gebouwd worden (de hoeve zou op de perceelsgrenzen van deze nieuw ontstane kavels staan). Op de gemeente werd gezegd dat de verkaveling (wanneer goedgekeurd) ook pas rechtsgeldig is na afbraak van de oude hoeve. Echter we vinden hier nergens een officiële wettekst van. (We zijn hiernaar op zoek om onze planning te beschrijven aangezien we een voorafgaande beslissing willen van de BTW dat we hiervoor aan verlaagd BTW tarief van 6% mogen bouwen omwille van sloop + opbouw)

Weet iemand of het 'in voege treden van een verkaveling na sloop van de gebouwen' een algemene wet is of eerder een regel die lokaal gevolgd wordt?

Alvast bedankt voor de hulp!

Bekijk