SuzanuitDoorn

Lid sinds 26/10/2016

  • Andere particulier
  • 1 vraag gesteld
  • 1 vraag beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
SuzanuitDoorn Andere particulier Privébericht

Geschiedenis

Reactie van SuzanuitDoorn

Hoi dit ben ik, de maker van het eerste berichtje, zelf. Ik schrijf dit om als andere mensen ook gek worden van zoiets te vertellen wat bij ons ieg de oplossing was! Want dit is opgelost en hopelijk heeft een eventuele lezer er wat aan! Want wat was het een zoektocht en ellende.

Het was tweeledig.

Allereerst: De vloer hadden we er helaas voor niks uitgereikt (was verlijmd was pure horror om te doen millimeter voor millimeter). De vloer was het niet. Wij kwamen zelf op het volgende toen de vloerver uit was: en dat bleek het ook te zijn: het glasweefsel behang (in een aanbieding gekocht) reageerde met de verf samen op de betonnen muur. Het was een soort chemische reactie die dus naar verloop van tijd steeds erger werd. We hebben de muren gestript. En toen de betonnen muren -want rotzooimeur daar in getrokken want poreus- (met gezichtsbescherming en seciale mondbescherming..leek wel soort gasmasker ) met zware ammoniak afgeboend. Dit is met tussenpozen van elke keer een weekje twee x herhaald. Toen was het echt helemaal weg. En na een maand wachten, bleef het weg. Toen (doodsbang dat het opnieuw zou reageren) hebben we er primer er daarover standaard (geen glasweefsel) behang op geplakt. Dit is, nu twee jaar verder, ook niet gaan stinken (gelukkig!!!). Kamer ruikt nog steeds helemaal normaal.

Ten tweede: na dat de kamer normaal rook en opnieuw helemaal was ingericht kregen we bij het raam wel weer een ander gek chemisch luchtje (je gelooft het niet maar echt...gekmakend.) rook anders maar ook chemisch. Vooral op warme dagen. Gelukkig kwamen we er toen snel achter dat dat de voering van het gordijn was. Het gordijn was gevoerd met ''verduisterende" zonwering. Toen die extra voering eraf gehaald en weggegooid en toen zalig nergens meer last van! Helemaal normaal. Nergens meer last van gehad. Zaligheid. 

Bekijk