Renovateur13

Lid sinds 22/2/2016

  • Andere particulier
  • 6 vragen gesteld
  • 3 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
Renovateur13 Andere particulier

Geschiedenis

ik heb plat dak van epdm op 3de verdiepeing , achterbouw (niet zichtbaar van straatkant) aanpalend aan plat dak van buren in stad antwerpen

Ik gebruik plat dak onder andere om mijn planten op te zetten en wil een reling /leuning maken opdat minder gevaarlijk is (ook dat buur geen planten meer kan "lenen") en eventueel bankarai op plat dak leggen.

Heb ik bouwvergunning nodig, welke regels en wetten aangaande de buren moet ik rekening mee houden?

ik wil zeker mijn plat dak scheiden door reling/leuning met die van buren dat die van mijn planten afblijft

Bekijk
Gevel renovatie vertraging
1 reactie · · #Muren

verleden jaar offertes opgevraagd, één firma gekozen. Bedoeling was datzelfde jaar nog gevel renovatie (verven gevel en houtwerk ) te doen . Maar eerst moest mijn shrijwerker komen om reparaties aan voordeur te doen. Uiteindelijk heeft deze na 3 x zijn kat gestuurd te hebben niet meer omgezien, heb andere moeten zoekeen met als resultaat dat we in winter zaten en verven geven uitgesteld naar war firma zei begin dit jaar rond april (monedeling gezegd). Ik had wel verleen jaar rond 25/09/2017 een voorschot betaald. 22 maart 2018 krijg ik mail van firma dat weer beter is en ze er klaar voor staan om te gaan verven, ik anwtoord op die mail voor concretere datum maar geen gehoor. Drie tal weken erna bel ik hen op, krijg te horen dat mail waarschijnlijk tusen rest geraakt was en niet bedoeling zo lang te wachten om te antwoorden en men gaat me terug contacteren. 12/05 mail terug na nog een telefoontje van mij dat men verantwoordelijke dienst heeft gecontacteerd en als men daar van hoort naar me terug komt. Na twee weken niets stuur ik terug een mail op 28/05 of er nieuws is en natuurlijk weer geen response.

Heb indruk dat men 2017 heeft aangenomen om orderboek vol te krijgen en nu omdat minder werk is aan mijn huis (lees te verdienen) dan aan grote huizen of werven mijn gevel op lange baan aan schuiven is. Dus mijn vragen:

1.Hoe kan ik aansporen/aanmanen om een vaste datum vast te krijgen?

2.Kan ik contract verbreken en voorshot terug eisen met interest en ja, hoe?

Bekijk
Putrel bezetten of behandelen
2 reacties · · #Bouwen
Reactie van Renovateur13

Dag Hugo, 

wat ik bizar vond is omdat er normaal geen vocht aankan (weet niet wat er gebeurd is voor ik huis kocht) dat deze aan roesten waren.

ik ga proberen terug te bezetten met netten , hoeft niet 100% glad zijn want komt nieuw vals plafond onder , maar hoger 

dank je voor de raad

Geert

Bekijk