Livios: Bouwen aan morgen


Pvht

  Lid sinds 19/02/2019

 • Andere particulier
 • Lid sinds 19/02/2019
 • 3 vragen gesteld
 • 3 vragen beantwoord
 • 0 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 0 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


Pvht
 • Andere particulier | Woont in Peer
Privébericht

Geschiedenis


Dubbel glas overkapping

Het glas van onze overkapping is deels lek doordat het glas niet beschikt over de juiste dichting en een fout bij de afwerking. 7 maanden geleden is dit aan de aannemer gemeld  Daar de aannemer toen pas vaststelde dat er geen garantie wordt gegeven hebben wij onze verzekering op de hoogte gesteld. Een expert is komen vaststellen wat er mis is. Maar de expert van de tegenpartij is niet gekomen en geeft tot op heden ook niet thuis. Hoe moet dit verder? 6 glasplaten zijn lek en 9 zijn sterk aangetast!

Overkapping

5 reacties ·

Reactie van flinty

Isolide is een beglazing van Glavernbel. Glaverbel wordt door Scheuten Glas vertegenwoordigd. Zelfs als het glas niet van Scheuten zou komen kunnen deze mensen je wel vertellen hoe het nu eigenlijk met je garantie zit.

Het gezegde van je schriijnwerker dat voor horizontale beglazing geen garantie wordt verleend is larie en apekool. Dit doet mij vermoeden dat deze brave man er onderuit wil komen. Het feit dat de ruiten nu reeds lekkages vertonen duidt op een productiefout bij het dichten van de glazen.

Overkapping

5 reacties ·

Reactie van Pvht

Beste,

Het is heel fijn dat u ons wenst te helpen maar  er staat wel degelijk in hun verkoopsvoorwaarde (die op het intenet op de site van scheuten te vinden zijn) dat er voor vlak liggend glas geen garantie wordt gegeven. Onze schrijnwerker was er blijkbaar ook niet van op de hoogte....

Je moet wel heel goed zoeken om het te vinden. ZIJ  raden dit glas aan voor deze toepassing, maar ze geven geen garantie. Hoe absurt

En dan wat verder komt de kat uit de mouw. Geen garantie op vlak liggend glas.

Als je een veranda plaatst kan je vooryaan maar beter de verkoopsvoorwaarden erbij vragen.

Wij zitten nu met de gebakken peren.

Condens dubbel glas overkapping

Beste,

Een vijftal jaren geleden laten wij een houten overkapping plaatsten met isolide sun glas thermopane.
Vorig jaar kregen wij plots een gecondenseerde plaat. Wij nemen contact op met de schrijnwerker en onze verzekering.
Na een poos wachten komt de schrijnwerker met het verhaal dat de glasleverancier geen garantie geeft op horizontaal liggend glas. Er wordt ons een offerte aangeboden voor nieuw glas wederom geen garantie,
nu zoveel maanden verder zijn er ondertussen reeds 5 platen stuk en zou al het glaS aangetast zijn volgens een vertegenwoordiger van een andere firma die ter plaatste is gekomen voor een offerte van nieuw glas. Volgen die persoon zou het gaan om een constructiefout of afwerkingsfout.
Hoe moet dit verder wie is hier zijn verantwoordelijkheid aan het ontlopen? En hoe moet dit verder. Moeten wij gaan opdraaien voor de kosten en het zijn in totaal een 15 glasplaten wat als die op termijn inderdaad allemaal slecht worden.