Pleisterwerken

Lid sinds 20/7/2017

  • Verbouwer
  • 1 vraag gesteld
  • 2 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
Pleisterwerken Verbouwer

Geschiedenis

Reactie van Pleisterwerken

Beste Albarius,

Weer bedankt voor je uitgebreide reactie. Ik vraag me inderdaad af of het hele project niet te ambiteus is. Maar goed, iemand vinden om het voor me te doen, is met bijv. de badkamer al een onmogelijke missie gebleken. Of ze komen niet opdagen, of ze reageren niet, of ze hebben geen tijd, of ik krijg absurde offertes zonder vaste prijs, of ze staan onderling te overleggen waar de WC moet komen en ik kom er helemaal niet meer aan te pas..Dit duurde maanden. Ik heb toen zelf het meeste gedaan en met cement gewerkt en alles daarna betegeld. Het zit er nog op... en als je niet te zorgvuldig kijkt ziet het er redelijk uit.

Ik heb later met gips een paar muren gestuct: een heel schema klaargelegd en doorgewerkt met een klokje erbij en dat is echt goed gelukt. Vandaar dat ik dacht: ik ga dit ook zelf proberen.

Waarom spreek je van "cementgebonden pleisterlaag" in je reactie op voorgemengde producten? Ik mag natuurlijk geen merken noemen, maar ik heb diverse kant en klaar pleisters gezien "samengesteld uit: Natuurlijke hydraulische kalk, siliciumhoudend zand en specifieke toeslagstoffen"

Zou je ook een kant en klaar product kunnen gebruiken voor jouw voorgestelde methode?

Ik heb overigens een bouwmaterialenhandel in de regio, die vooral aan beroepspersonen levert, (maar niet alleen) om advies gevraagd. Ik heb ze foto's aangeleverd en een uitgebreide beschrijving. Ik kan over drie weken een reactie verwachten: alle vertegenwoordigers zijn nu met vakantie.

Ik heb mijn vraag aan dit forum gesteld omdat ik daarnaast ook graag onafhankelijk advies krijg. Ik vind de info op Livios verder ook erg nuttig!

Bekijk