pjm

Lid sinds 14/2/2019

  • Verbouwer
  • 1 vraag gesteld
  • 6 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 1 bedankje ontvangen
  • 1 lid bedankt
pjm Verbouwer Privébericht

Geschiedenis

Krefel - Deurtjes niet meer verkrijgbaar
13 reacties · · #Keuken
Reactie van pjm

Ik heb je overigens via prive-bericht de hele mail van Krefel toegestuurd, inclusief de contactgegevens van de persoon die me gemaild heeft. Kan je zelf ook nog eens navragen hoe dat zit met je keuken. Lijkt me wel belangrijk dat je dit op voorhand weet.

Op mijn mail antwoorden ze iig niet meer dus ik ga er echt van uit dat ze geen enkel alternatief hebben.

Bekijk
Moet ik de stallen slopen
4 reacties · · #Bouwen
Reactie van pjm

Hangt er van af waar je woont.

Als je kunt bewijzen dat die stallen er stonden voor inwerkingstreding van het gewestplan (ergens tussen 1975 en 1980 afhankelijk van de streek) dan worden de stallen verondersteld vergund te zijn, en moeten ze niet worden afgebroken. Dat bewijs kan bijvoorbeeld geleverd worden door een satellietfoto uit die tijd, waarop de stallen te zien zijn.

Als de dienst Stedebouw kan bewijzen dat ze er op die datum nog niet stonden, en ze dus van na het inwerkingtreden van het gewestplan gebouwd werden, zijn ze illegaal. Je kan dan een regularisering aanvragnen, maar het is niet zeker of je die ook krijgt. Hangt ook een beetje van de situatie en andere voorschriften af. Als er bijv. een RUP is, en de stallen voldoen er aan, dan zal een regularisatie waarschijnlijker zijn dan als ze er niet aan voldoen.

Bekijk