Patrico

Lid sinds 7/11/2019

  • Verbouwer
  • 0 vragen gesteld
  • 676 vragen beantwoord
  • 32 vragen goed beantwoord
  • 64 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
Patrico Verbouwer

Geschiedenis

Een aannemer op het oog
7 reacties · · #Bouwen
Reactie van Patrico

Zo een vaart zal het niet lopen, er bestaan honderden sites waar je je reviews kan achterlaten.

Je moet je ook niet bang laten maken mocht je ooit is een briefje ontvangen met wat loze dreigementen. Voornamelijk kleinere sites laten zich veel te snel afdreigen. Aannemers zouden beter hun tijd steken in een goede dienstverlening ipv. dit soort dingen te doen. Aannemers zouden beter hun tijd steken in een goede dienstverlening ipv. dit soort dingen te doen. Bij klachten gaat is het totaal niet zeker in wie zijn voordeel die gaan uitgesproken worden en een klacht bij de politie wordt bijna altijd geseponeerd.

Hou je aan de GDPR regels, zorg voor een goede disclaimer + voorwaarden en voorzie dat aannemers kunnen reageren op reviews. Werk ook iets uit waarmee aannemers je kunnen contacteren bij valse reviews.

Strijden tegen reviewsites is gewoon nutteloos, er zijn er teveel en ze zijn populair bij consumenten. Ze vinden toch wel ergens een weg om hun mening kwijt te kunnen. Bovendien zijn de regels in Europa erg consumenten gezind, er bestaat dus nergens een regelgeving die dit soort sites aan banden legt.

Bekijk
Reactie van Patrico

Vervelend dat je alles al alles betaald hebt. ALs er dan geen reactie komt ben je verplicht via gerechtelijke weg te werken. Ik veranderstel dat je al een aangetekend schrijven gestuurd hebt?

Bekijk
Reactie van Patrico

"We zouden het bespreken, een overeenkomst. Samen bijbouwen zodat we beide winnen."

Waar is het daar misgelopen?

Ik denk dat dit voer voor advocaten zal zijn, een forum gaat je in dat geval niet kunnen helpen. Bereid je maar voor op een lange procedure.

Bekijk
Reactie van Patrico

Je zou een Gyproc Soundblock wand kunnen plaatsen. Een gewone gyproc wand gaat niet veel helpen.

Wat betreft de eigenaar, je kan altijd vragen maar of hij er gaat op ingaan is de vraag. Indien niet zou je even moeten nagaagn of het geluid van die aard is dat je het in de rechtbank zou kunnen halen.

Bekijk