Livios: Bouwen aan morgen


Osiris

  Lid sinds 12/12/2017

 • Bouwer
 • Lid sinds 12/12/2017
 • 2 vragen gesteld
 • 1 vraag beantwoord
 • 0 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 0 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


Osiris
 • Bouwer | Woont in Brussel

Geschiedenis

1 2 · Volgende

Radiatoren in een geïsoleerde kelder

We hebben een volledig geïsoleerde kelder (isolatie aan de buitenkant) en zullen er ook radiatoren in brengen. Waar dienen deze best te staan ? Tegen de buitenmuren of niet ? Ik twijfel want de buitenmuren zijn toch zeker in de kelder heel koud. Zijn binnenmuren daarom niet beste ? Of is er uberhaupt wel verwarming nodig in een geïsoleerde kelder ? Andere tips voor verwarming in een geisoleerde kelder welkom.

Radiatoren in een geïsoleerde kelder

Reactie van Nick 61

Dat je keldermuren nu koud zijn is normaal , omdat deze nu niet verwarmd worden. Over de zin of onzin om je kelder te verwarmen moet je je de vraag stellen wat je met deze ruimtes wil doen. Waar je de radiatoren wil plaatsen maakt eigelijk niet veel uit , ik veronderstel dat je deze zal plaatsen waar ze het minste storen. Misschien als alternatief eens denken aan ventiloconvectoren die je tegen het plafond kan plaatsen 

SOD Firma begint niet met werken.

Reactie van Watcher

Als negatieve ervaringen niet mogen geplaatst worden, verbied dan ook de positieve. Enkel het positieve tonen, geeft mensen een verkeerd beeld. Een particulier kan nergens terecht om bouwproblemen aan te kaarten. De aannemers worden door allerlei instanties in bescherming genomen, zelfs door een bouwforum.

ivm WTCB bepalingen, probeer via een aannemer die je kent, hebben wij ook zo gedaan. Hadden een aannemer die beweerde dat wij op de hoogte moesten zijn van de bepalingen van WTCB én dat wij hem hiervan op de hoogte moesten stellen. Tegenwoordig zitten er meer crapuleuze aannemers die langs alle kanten de onwetende burger bedriegen waar hij bijstaat en niemand die er iets kan aan doen.

SOD Firma begint niet met werken.

Reactie van Watcher

100% akkoord met wat je schrijft. Waarom zou je hier positieve nog commentaren zetten over bedrijven???? Inderdaad ombudsdienst neemt het op voor de firma's. WTCB idem, hebben zelfs een aannemer van trappen en deuren die beweert dat wij hem op de hoogte moesten gebracht hebben van WTCB bepalingen. Idem EPB bepalingen. En die zot geeft niet af. De advocaat moest es lachen. Maar de burger die mag anderen niet verwittigen voor louche aannemers. Godgeklaagd. 

SOD Firma begint niet met werken.

Reactie van Kris M

Om te weten of de "200 dagen" pas starten na de start van de werken laat je mi best het contract eens nalezen door een advocaat.  Waarschijnlijk al best om per aangetekend schrijven de start der werken te vorderen.

Kraan op je grond zonder toestemming ... : als die kraan er al lang staat wordt dit mogelijks als stilzwijgende toestemming beschouwd.

1 2 · Volgende