Livios: Bouwen aan morgen


Osiris

  Lid sinds 12/12/2017

 • Bouwer
 • Lid sinds 12/12/2017
 • 3 vragen gesteld
 • 3 vragen beantwoord
 • 0 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 0 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


Osiris
 • Bouwer | Woont in Brussel

Geschiedenis

1 2 · Volgende

Oplevering overschreden maar nog schijven te betalen

Reactie van Osiris

Al 2 maand te laat en zeker nog voor 4 maand werk want ook nog 2 schijven te betalen. Schadevergoeding van 60 EUR / dag; gaat dus over flink wat geld. Tevreden van wat nu gedaan is maar totaal ontevreden over vooruitgang en communicatie op dit moment. Hoe aanpakken ? Iemand gelijkaardige ervaring ?

Oplevering overschreden maar nog schijven te betalen

Reactie van Hugo C.

Let wel op: een vergoeding voor laattijdige oplevering begint maar te tellen vanaf de dag + 1 dat u de aannemer in gebreke hebt gesteld per aangetekend schrijven en stopt bij de voorlopige oplevering.

Dus u kan heel neutraal de aannemer in gebreke stellen zeggende dat de voorziene uitvoeringstermijn reeds ruimschoots is overschreden en de aannemer derhalve in gebreke stelt. Van schadevergoeding moet u op dat moment nog niet spreken, maar de teller voor schadevergoeding start vanaf die dag. De reeds vervlogen dagen mag u vergeten voor schadevergoeding.

i

1 reactie ·

Reactie van Nick 61

Dat je keldermuren nu koud zijn is normaal , omdat deze nu niet verwarmd worden. Over de zin of onzin om je kelder te verwarmen moet je je de vraag stellen wat je met deze ruimtes wil doen. Waar je de radiatoren wil plaatsen maakt eigelijk niet veel uit , ik veronderstel dat je deze zal plaatsen waar ze het minste storen. Misschien als alternatief eens denken aan ventiloconvectoren die je tegen het plafond kan plaatsen 

SOD Firma begint niet met werken.

Reactie van Kris M

Om te weten of de "200 dagen" pas starten na de start van de werken laat je mi best het contract eens nalezen door een advocaat.  Waarschijnlijk al best om per aangetekend schrijven de start der werken te vorderen.

Kraan op je grond zonder toestemming ... : als die kraan er al lang staat wordt dit mogelijks als stilzwijgende toestemming beschouwd.

SOD Firma begint niet met werken.

Reactie van Alfafox

Beste livios medewerkers,

Wat voor nut heeft het forum als  men bepaalde firma's niet mag terecht wijzen?De klant is altijd verplicht om het via een gerechtelijke procedure zijn ongenoegen te uiten,het gaat tenslotte om zijn zuurverdiende spaarcenten.Een mensen leven lang mag je werken om iets te mogen bezitten maar malafiede zelfstandigen zijn beschemt.Zelfs als particulier mag je geen inlichtingen vragen via het controle orgaan WTCB ook alleen als zelfstandige.Een ombudsdienst is ook al om te lachen.

Een echt apenland.     

1 2 · Volgende