Livios: Bouwen aan morgen


Nick 61

  Lid sinds 26/01/2016

 • Andere professioneel
 • Lid sinds 26/01/2016
 • 0 vragen gesteld
 • 186 vragen beantwoord
 • 11 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 41 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


Nick 61
 • Andere professioneel | Woont in Maaseik
Privébericht

Geschiedenis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende

L- profielen op scheidingsgrens

Reactie van Nick 61

Het maaiveld aan jouw kant blijft zoals het nu is en niet lager het maaiveld van je buur komt hoger te liggen , indien dit meer is dan 50 cm dient je buur een vergunning aan te vragen voor een reliëf verandering , ook dient hij erop te letten dat het regenwater van bij hem niet naar jou kan stromen . Indien je de kosten gaat delen zal de keerwand op de scheidingslijn komen , indien de buur de kosten voor zijn rekening neemt dan plaatst hij de keerwanden best aan zijn kant tegen de scheidingsgrens.

Tegelkachel PALLEN contact?

Reactie van Nick 61

Die zijn blijkbaar niet meer bereikbaar , misschien gestopt of op pensioen. De motor die defect is , heb je daar een foto van eventueel?

Gewicht ophijsen

Reactie van Nick 61

De buis die je bedoeld is meubelbuis totaal onverantwoord om daar ook maar iets mee te hijsen maar om je toch een idee te geven 15 misschien 20 kg gezien de overspanning van 3 meter maar het blijft onverantwoord.

SOS hangtoilet

11 reacties ·

Reactie van Nick 61

Tja , keuzes moeten er nu eenmaal gemaakt worden indien je het perfect wil oplossen denk ik toch dat er kap en breekwerk aan te pas zal komen , trouwens de boorgaten van het vorig toilet zullen nu ook zichtbaar zijn in je vloer misschien een goede gelegenheid om toch alles aan te passen , de afvoer zal dan wel in de chappe ingewerkt zijn . 

Verven betonstenen

1 reactie ·

Reactie van Nick 61

Eerst cementeren en dan verven zal dan 1 van de goedkoopste oplossingen zijn.

Schijdings lijn

6 reacties ·

Reactie van Nick 61

Met alle respect voor je toekomstige buur.

Hou er dan rekening mee als je buur betonnen L keerwanden wenst te zetten dat het horizontale been van de wand onder jou stuk van de scheidslijn kom te liggen daarvoor moeten de betonplaten en eventueel je haag verdwijnen om de keerwanden op de scheiding te plaatsen. 

Is een buffervat in combinatie met een warmtepomp nuttig?

Reactie van Nick 61

Om het herhaaldelijk starten van je warmtepomp te verminderen is het geen slecht idee om met een buffer te werken , het wordt wel kostelijk Indien je de buffer met je zonneboiler wilt combineren , in het voorjaar , in het najaar en af en toe in de winter zal je buffer een hoge temperatuur hebben , die te hoog is om zomaar naar je ( ik vermoedt ) vloerverwarming te pompen hiervoor zal je dan een mengkraan en regeling nodig hebben in combinatie met je warmtepomp . Je elektriciteitsrekening zal wel zeker lager uitvallen met een een buffer/zonneboiler installatie maar of deze opweegt tegen de investering laat ik in het midden  

Elektrische verwarming verwijderen

Reactie van Nick 61

Indien je twijfelt laat dan een electrieker de kabels verwijderen aan je accumulatoren en ook in je zekeringskast dit is op korte tijd te doen en ben je zeker dat er niets mis loopt

Mvg Nick 

Vaillant VCW 346 wisseld warm/koud water op alle kranen

Reactie van Nick 61

Hoe maakte je je warm water aan voor je deze ketel geplaatst hebt? Indien je een warm water kraan opend en je voelt bij je ketel aan het vertrek van het warm water , blijft de leiding dan warm of koelt deze af? Duurt het langer voor dat je warm water uit je kranen krijgt dan voor de installatie van je nieuw toestel? Is je woning een nieuwbouw of bestaande?

Mvg Nick 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende