Livios: Bouwen aan morgen


Nick 61

  Lid sinds 26/01/2016

 • Andere professioneel
 • Lid sinds 26/01/2016
 • 0 vragen gesteld
 • 376 vragen beantwoord
 • 18 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 67 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


Nick 61
 • Andere professioneel | Woont in Maaseik
Privébericht

Geschiedenis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende

Mag PUR gespoten worden op een (brandbare) houten ondergrond ?

Reactie van Nick 61

Tijdens het spuiten van pur komt er wat warmte vrij te wijten aan de chemische reactie dat is waar. Maar om te beweren dat tijdens het spuiten van pur er een kans is dat hout aangetast zou worden is wel heel kort door de bocht. Dit is dan ook onzin. 

Extra wand plaatsen tegen douchewand om nissen te kunnen maken.

Reactie van Nick 61

Wordt je douche dan niet wat smal? Welke dikte hebben de Ytong blokken van de reeds bestaande muur? Indien deze een dikte hebben van 15 cm dan beter 1 blok uit de muur verwijderen en van de achterzijde een Ytong blok van 5 cm terug inleven dan krijg je een nis van 10 cm diepte , is wel een beetje werk maar een heel deel beterkoop dan een extra muur en bespaard plaats

Verticale betonnen tuinmuur gieten

Reactie van Nick 61

Beter met keerwanden werken deze zijn voorzien van een voet die dienst doen als fundering, snel en goed geplaatst en geen omslachtig gedoe om funderingen uit te graven beton gieten de muur inschalen betonnetten en dan nog beton gieten. Je kan deze in vele lengtes en hoogtes kanten klaar krijgen.

Roestende poutrel in ruwbouw verwerkt

Reactie van Nick 61

Het is de normaalste zaak dat dit soort poutrellen inpandig onbehandeld geplaatst worden deze worden naderhand behandeld met een roestwerende verf. Indien zulke dragers aan de buitenzijde gebruikt zouden worden zijn zijn ze ofwel gepoederlakt ofwel gegalvaniseerd 

Douchekop

2 reacties ·

Reactie van Nick 61

Zoals Kris zegt zonder breekwerk krijg je dit niet gecorrigeerd de inbouwdoos of muurplaat die men in de muur gestoken heeft is erin vast gezet met mortel om het gewicht en de hefboom van de douchekop te kunnen houden. Misschien toch maar overwegen om het zo te laten indien het niet stoort.

Waterboiler

1 reactie ·

Reactie van Nick 61

Beste, dit zijn dezelfde toestellen alleen moet je een tijdklok voorzien voor het schakelen op nachttarief ,  best voorzie je een klok met weekprogramma

Duravit badkamermeubelen - waar te vinden?

Reactie van Nick 61

Oei wist ik niet, volgende zullen er nog wel zijn denk ik,

DESCO Bijkhoevelaan2 Wijnegem

VAN MARCKE Losveld 11 Wijnegem

SCHRAUWEN Boomsesteenweg 945 Wilrijk

Bouwovertreding met voorbedachtheid

Reactie van Nick 61

In je vorige vraagstellingen is het ook telkens je buur die iets fout doet is het misschien omdat hij commentaar had op je bouwaanvraag voor een carport met een poort aan de achterkant die nu misschien is afgewezen omdat je buur denkelijk voor goedkeuring moet tekenen en dit niet wil doen?

Verduidelijk eens.

Asbest of niet?

2 reacties ·

Reactie van Nick 61

Hetgeen ik kan zien op de foto is  witte glaswol op papier en het witte omhulsel is een soort plastic werd veel aangewend in dit soort installaties in de jaren 80 en 90.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende