Malafide aanemer

Lid sinds 7/3/2018

  • Andere particulier
  • 1 vraag gesteld
  • 58 vragen beantwoord
  • 1 vraag goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 17 leden bedankt
Malafide aanemer Andere particulier Privébericht

Geschiedenis

Sleutel Op de Deur Discussie
4 reacties · · #Bouwen
Reactie van Malafide aanemer

Onze SOD IS EEN NACHT MARY GEWORDEN , aarchitect geeft werfsverslagen waar hij niet met eens is met de gang van zaken , zegt ook dat de aannemer hem niet warschuwd voor hij werken die voledig niet volgens plannen worden uitgevoerd , de ingenieur even min . Ik heb een onafakelij architect ingenieur expert de werken laten keuren en ja ales was afgekeurd , na twee jaren spartelen en met de hulp van twee advocaten heb ik geëist dat ze het project terug koopen plus gelede schaden of naar de rechtbank , de aannemer kon niets tegen mijn bewijzen en argumenten in brengen dus hebben ze het projecht terug gekocht en nu zonder akkoord van architect en ingenieurs het mislukt projecht  toch te kooop hebben gezet als nieuwe bouw . Een goede raad als je een nieuw bouw in Brasschaat koopt vraag of de architect en ingenieur hun garantie bevestigen of je bent gezien . 

Bekijk
Chape deels uitbreken
4 reacties · · #Bouwen
Reactie van Malafide aanemer

Leidingen verplaatsen in chappe of beton gaat niet zonder koppelingen , en dat mag niet hè .ier spreek men van cris cras ,Is het een nieuwe bouw of niet ? Het opvolgen van de architect gebeurt via werverslagen , als die er niet zijn of wijgermen die te geven ,zou ik ongerust zijn . Bij stedenbouw erkend men geen cris cras plannen , en van cris cras leningen sprak de bank niet er over ! 

Bekijk
Kan ik afzien van aankoop ,
80 reacties · · #Bouwen
Reactie van Malafide aanemer

Ik heb dat wel opgelost naar heb aan de twede advocates self moetten dicteren wat hij modest doen , self moetten drijgen van een derde te raadplegen .ze worden omens Allen benadert .toch hebben ze dat mislukte project aan ons nite verkocht gekregen .Nu staat dat afgekeurde ( nieuwe huis terug te Koop , zonder goedkeuring van de architect en ingenieur,en met valse papieren.ben beniwd of notarise de nieuwe Kooper de verborgen gebreken zal bespreken ! 

Bekijk