Malafide aanemer

Lid sinds 7/3/2018

  • Andere particulier
  • 1 vraag gesteld
  • 78 vragen beantwoord
  • 1 vraag goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 19 leden bedankt
Malafide aanemer Andere particulier Privébericht

Geschiedenis

SOD: opmerkingen architect worden genegeerd
29 reacties · · #Kopen
Reactie van Malafide aanemer

Ik geef u volkomen gelijk .SORRY . Ik ben een italiaan die lagere scholen heeft gedaan in het Frans , nu doe ik mijn uiterste best in het Nederland .nogmaals SORRY OF IK STOORDE . 

Bekijk
Chape deels uitbreken
4 reacties · · #Vloer
Reactie van Malafide aanemer

Leidingen verplaatsen in chappe of beton gaat niet zonder koppelingen , en dat mag niet hè .ier spreek men van cris cras ,Is het een nieuwe bouw of niet ? Het opvolgen van de architect gebeurt via werverslagen , als die er niet zijn of wijgermen die te geven ,zou ik ongerust zijn . Bij stedenbouw erkend men geen cris cras plannen , en van cris cras leningen sprak de bank niet er over ! 

Bekijk
Kan ik afzien van aankoop ,
86 reacties · · #Kopen
Reactie van Malafide aanemer

Bedankt voor u reactie , spijtig dat architecten en ingenieurs onderdrukt worden door malafiede aannemers en hun werk niet durven doen .(onze ingenieur zei “ik kan Ier mijn goed keuring niet geven maar heb in mijn eigen vinger gesneden want die firma plaatst nu 18 appartementen in Kapellen maan ik mag niet mee doen ) . Mijn geluk is dat ik een bauwvakker zin geweest en de pruts werken heb constant kunnen volgen , mijn foto’s , filmtjes waren ontegensprekelijk plus een privé firma ingeschakeld die mijn bewijzen ondersteunde met de conclusie “ dit is onavaarbaar voor een nieuwe bauw “ dit alles was niet voldoende , ik heb mijntanden laaten zien en gezegd dat ze deze keer de verkeerde voor hadden , spijtig kennen ze maar een taal maar ja wat moet je doen ? . Oké ik heb het opgelost na twee jaren ( niet slaapen ) . Nu viend ik spijtig dat ze iemand anders met valse papieren en met verborgen gebreken dit mislukte project verkopen of veruuren 

Bekijk