Maja

Lid sinds 27/9/2012

  • Andere particulier
  • 4 vragen gesteld
  • 3 vragen beantwoord
  • 1 vraag goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 2 leden bedankt
Maja Andere particulier

Geschiedenis

Reactie van Maja

Doen we, Patrico.  Hier en daar een muur herbepleisteren doen ze wel, maar eigenlijk zouden alle muren onder handen genomen moeten worden.

En het plafond zou herbezet moeten worden.  Er ligt nu een spuitlaag op van ocharme de dikte van een schlderlaag.  Dus herbezetten zie ik wel zitten.  Maar de projectontwikkelaar niet.  

Iemand van zijn werknemers schermde altijd met WTCB normen.  Maar die man werkt er nu niet meer, en er is iemand beter.  Vraag is wel of ze nog iets voor ons gaan doen.  Dat zouden ze ons laten weten, maar ik wil voorbereid zijn, want ik denk nooit dat het plafond nog herbepleisterd gaat worden.

groeten, Maja

Bekijk

We bouwen een appartement met een architect-bouwheer.  In ons latenboek staat niets expliciet vermeld over de staat van het pleisterwerk bij oplevering.  Wj lieten blokdeuren plaatsen en nu zijn deze aan de zijkanten en bovenzijde opgespoten met PUR. Er is zo een 3cm ruimte tussen de omkadering in hout en de muur.

De architect-bouwheer zegt ons dat onze schilder dit maar moet bijpleisteren.  Moeten wij dan die kosten betalen, als onze schilder dat al kan, en wat als we nu zelf schilderen?  Dat is pleisterwerk wat toch niet zomaar door een leek kan gedaan worden.

groeten, Marleen

Bekijk
Tuinhuis isoleren
3 reacties · · #Veranda en bijgebouwen

Hallo, wij hebben onze zwembadinstallatie in het tuinhuis laten plaatsen.  Pas achteraf wees men erop dat er isolatie moet komen (niettegenstaande dat de zwembadinstallatie niet stil gelegd wordt in de winter, er zit een vorstbeveiliging op.)

Maar toch, we zouden de ruimte willen isoleren.  Wij zijn geen klussers, maar ik wil er toch zelf aan beginnen.  Daarom een paar vragen.

Om de 65 cm zitten er kepers.  Gebruiken we best rotswol?  Komt het dampscherm langs de binnenzijde?

Op 3 plaatsen zitten er gaten door de houten muur, waar buizen doorlopen.  Daar opspuiten met PUR schuim?

Er zit een grote dubbele openslaande deur is.  daar best tochtstrips tussensteken?

Alvast hartelijk dank voor alle advies !

groetjes.

Bekijk