loeka

Lid sinds 25/7/2018

  • Andere particulier
  • 6 vragen gesteld
  • 4 vragen beantwoord
  • 2 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 3 leden bedankt
loeka Andere particulier Privébericht

Geschiedenis

wij hebben verschillende barsten in onze woning sedert die geweldige droogte, we zullen  het moeten laten stabiliseren, onze vraag is heeft iemand goeie of slechte ervaringen met URETEK of C.V.R. uit Beringen?kent er iemand nog goeie bedrijven om deze werken met zo min mogelijke schade op te laten liften? een bedrijf met goeie referenties?

dank bij voorbaat

Bekijk
Stabiliseren woning
1 reactie · · #Fundering en kelder

onze woning vertoont barsten, waarschijnlijk door verzakking van de grond, (droogte) nu is mijn vraag welk is de beste methode om de woning opnieuw stabiel te maken zonder veel breekwerk, en die ook blijvend en betaalbaar is?

Bekijk
Barsten in binnen en buitenmuren
1 reactie · · #Muren

onze woning vertoont sedert een aantal weken serieuse barsten in zowel binnen als buitenmuur vooral ene muur aan de steilste kant, dit is waarschijnlijk te wijten aan de grote droogte en boven leemgrond en onderste laag klei, ons huis is ook op een helling gebouwd en 50 jaar oud.Hoe kunnen we dit verder voorkomen en opnieuw herstellen?

Dank bij voorbaat

Bekijk
Reactie van loeka

Beste

Hierbij zend ik je enkele nieuwe foto's van onze gevelsteen. Ik heb onlangs gaten geboord in één kleinere muur (eerste twee foto's) en dry stone gel van rectavit ingespoten in de hoop verdere vochtopstijging tegen te gaan en in de veronderstelling dat het ook effectief werkt.

Hopelijk geven deze foto's een beter globaal beeld.

Oprechte dank bij voorbaat

loeka

Bekijk