lisegilb

Lid sinds 10/3/2018

  • Andere particulier
  • 6 vragen gesteld
  • 4 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 9 leden bedankt
lisegilb Andere particulier

Geschiedenis

Renovatiewerken appartementsblok
2 reacties · · #Bouwen

Beste,

Onze schoonzoon heeft een autostaanplaats in een appartementsblok van 3 appartementen. Nu is beslist dat de voor-,achter- en zijgevels zouden bepleisterd worden. Is hij verplicht tussen te komen in de kosten ?

Lisegilb

Bekijk
Vervangen van syndicus
5 reacties · · #Hoe wil ik wonen?
Reactie van lisegilb

Inderdaad, volgens de tekst in het contract zou pas in de algemene vergadering van januari 2020 de vernieuwing van het contract of de aanstelling van een nieuwe syndicus kunnen gebeuren. De 3 jaar is dan inderdaad verstreken. Normaal gezien zou er een bijzondere alg.vergadering moeten plaatsvinden voor de vervaldag van het contract of zou het boekjaar eerst moeten afgesloten zijn? De jaarlijkse alg.vergadering, die normaal in januari moet plaatsvinden wordt altijd pas einde maart gehouden.

Bekijk
Losgekomen afvoerpijp
3 reacties · · #Hoe wil ik wonen?
Reactie van lisegilb

Beste,

Het appartement is gebouwd in 2016 en het is de tweede maal in 2 jaar tijd dat hetzelfde stuk naar beneden valt, dus slecht geplaatst volgens mij.

Lisegilb

Bekijk
Occasionele syndicus VME
5 reacties · · #Bouwen
Reactie van lisegilb

Geachte,

Bedankt voor uw antwoord. In uw nieuwsbrief vind ik niets over het feit dat een occasionele syndicus 'zonder vergoeding' zich niet dient in te schrijven in de KBO. Ik had dit nl. gezien op het forum van Quimmo. Daar schreef men dat in het syndicuscontract dan wel expliciet syndicus 'om niets' moest vermeld worden. Vandaar mijn vraag...

Met vriendelijke groeten

'lisegilb'

Bekijk