lambik_gt03

Lid sinds 19/9/2017

  • Verbouwer
  • 6 vragen gesteld
  • 12 vragen beantwoord
  • 2 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 3 leden bedankt
lambik_gt03 Verbouwer

Geschiedenis

Vroeger had Niko bij de PR20-reeks, een verticale dubbele afdekplaat met hartafstand 71 mm.  Bij de nieuwe reeks bestaat die schijnbaar niet meer, enkel met een in te vullen tekstveldje.  De horizontale uitvoering bestaat wel met hartafstand 71 mm, maar als men die verticaal gebruikt staat het logo van Niko niet meer mooi linksonder.  Sommige (moeilijke) klanten hebben daar problemen mee, ondanks het feit dat dit logo niet echt opvalt.  Moet men die horizontale dubbele plaat dan noodgedwonen verticaal gebruiken ? Opmerking: dit is voor inbouw in Nederlandse dozen (schroefmontage i.p;v. met de klauwtjes).

Groetjes

Bekijk
Reactie van lambik_gt03

Hallo, de aftakdoos moet bereikbaar zijn, en mag je niet wegsteken achter een valse wand. Als je kabel gebruikt : xvb3g2,5 en in een buis van 16mm met klemmen op de muur. Het vorige schema gewoon volgen. Groeten 

Bekijk

Hallo, ik heb een houtkachel en in de deur zitten 3 glasplaten, in een hoek van 135° (vormen 3 zijden van een trapezium).  Nu zitten er spleten tussen die glasplaten, waardoor soms wat rook naar binnen komt.  Bestaat er een soort kit of koord om dat dicht te maken ?  Ik heb wel al kachelkit gevonden dat bestand is tegen temperaturen tot 1500°, maar ik heb geen idee hoe warm een brandende houtkachel wordt binnenin.  

Groeten

Bekijk
Controle foutlus
8 reacties · · #Elektriciteit
Reactie van lambik_gt03

Hallo THV, de keuring vorige vrijdag : GEEN INBREUKEN.  Dus , aardpen afzagen mag, misschien niet bij elk keuringsorganisme.  Ook een gemengde kring (lichtpunten en stopkontakten) op een draaddoorsnede van 1.5 mm2 is toegelaten, zelfs met meer dan 8 aansluitingen.  Bij mij waren dat er 13 !!

Groeten

Bekijk