Keon

Lid sinds 29/4/2016

  • Andere professioneel
  • 0 vragen gesteld
  • 202 vragen beantwoord
  • 16 vragen goed beantwoord
  • 28 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
Keon Andere professioneel

Geschiedenis

Reactie van Keon

Kwestie van onafhankelijk te zijn...

Op basis van de laatste berichten in dit topic is één ding duidelijk, de toekomst op vlak van elektriciteit in België is koffiedik kijken.

We zitten momenteel in een economische crisis... dus verwacht u er maar aan dat de kernuitstap binnenkort wordt herzien... De prioriteit zal nu uitgaan naar energiezekerheid & betaalbaarheid en niet meer naar politieke of idealistische keuzes pro of contra kernenergie.
Men zal opteren voor het behoud van de nucleaire centrales omdat dit op korte termijn (eerste 5 à 10 jaar) het goedkoopst is.

Ondertussen heeft EnergyVille genoeg tijd om alternatieven uit te werken en te bewijzen dat ze werken...

Bekijk
Reactie van Keon

Impregneren lost het probleem van uw koudebrug niet op... en bijgevolg blijft het risico op condensvorming aan de binnenzijde bestaan en dat lijkt zeer hard op "opstijgend vocht".

Plus, heel vaak is het probleem het gebrek aan verticaal vochtscherm aan de buitenzijde ter hoogte van het maaiveld. Bij hevige regenval krijgen de muren zo "natte voeten" en als je pech hebt, zet zich dat door tot onder uw vloer.

En alle effecten worden meestal nog eens versterkt door het gebruik van dampremmende (latex-, acrylverf, vinylbehang, tegels,...) of vochtvasthoudende (gips & cement) afwerkingen.

Zo simpel is het allemaal niet...

Bekijk