jevara

Lid sinds 16/8/2019

  • Verbouwer
  • 0 vragen gesteld
  • 6 vragen beantwoord
  • 1 vraag goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
jevara Verbouwer Privébericht

Geschiedenis

Zwarte volkern (fenix)
1 reactie · · #Keuken
Reactie van jevara

Volkern is wat wij ook thuis hebben en we zijn hier super content van. Krassen verdwijnen van zelf en het is heel mooi. Het is samengeperst materiaal waardoor het oerdegelijk is.

Bekijk
Reactie van jevara

Wij hebben dit ook laten doen en sindsdien geen last meer. We hebben wat vergelijkingen gedaan en uiteindelijk voor Aquaconsult gekozen. Maar Murprotec is ook wel bekend natuurlijk alleen waren ze wel peperduur in hun offerte. 

Bekijk
Water door de keldermuur bij zware regenval
15 reacties · · #Muren
Reactie van jevara

beste,

Indien mogelijk is afdichting buitenzijde steeds de allerbeste en (zonder graafwerk te tellen) de goedkoopste oplossing op zeer lange termijn.

Dichting binnenzijde met epoxy werkt niet , zie zoutproblematiek en dampspanningen.

Binnendichting met fabrieksmatige mortels geven een degelijk en duurzaam resultaat maar is ook wel erg arbeidsintesief . (ga niet beginnen met wat DHZ producten te kwasten wat dit komt niet goed )

grts Willy      info@vochtexpertise-wvd.be 

Hallo Willy, is DHZ geen goede oplossing? Ik heb optrekkend vocht in een muur maar het is niet super ernstig, vandaar dat ik twijfel om het gewoon eens zelf te proberen, met muurinjecties en inspuitingen met producten te verkrijgen in lokale bouwhandel / doe het zelf. (edit 9/11: we hebben besloten toch niet zelf te starten. Na wat gepruts bleek dat het ons misschien zelfs meer tijd en energie zou kosten dan indien we het laten doen door professionals. Gekozen voor https://aquaconsult.be/ omdat onze kozijn dit had aanbevolen. Sindsdien is alles mooi opgedroogd.)

Bekijk
Reactie van jevara

Hallo, ik denk dat keuze voor warmtepomp zeker goed is, wij hebben dit ook gedaan en heel content hiervan. Bij ons is het een combinatie zonnepanelen met een koppeling met onze airco-installatie (warm/koud) en in de berging ook de warmtepompboiler (redelijk groot toestel). Da's dan ook het enige minpuntje, dat het wel wat plaats neemt, althans bij ons toch. 

Bekijk
Pleisterwerken
3 reacties · · #Muren
Reactie van jevara

Wij hebben ons pleisterwerk laten doen door iemand via vochtexpert.com en we zijn heel content. 

Wel in combinatie met ander probleem maar ze pakken alles in één aan (niet enkel gewoon pleisteren maar ook muren eerst goed droog gemaakt).

Bekijk