Ive

Lid sinds 5/1/2015

  • Verbouwer
  • 1 vraag gesteld
  • 1 vraag beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
Ive Verbouwer Privébericht

Geschiedenis

Geluidshinder voordeur
4 reacties · · #Buitenschrijnwerk
Reactie van Ive

Bedankt voor de verschillende berichten!

Wij zouden Engels NV uit Lokeren aan niemand aanbevelen!  Enkele dagen voor de geplande plaatsingsdatum (maar dan 3 jaar geleden) hebben ze de plaatsing zonder reden uitgesteld (later bleek dat ze bij Engels NV te laat de bestelling aan de fabriek hebben doorgegeven)! Je moet begrijpen dat ze slechts overgaan tot bestelling nadat een aanzienlijke som door de klant wordt betaald!
Na lang protest hebben ze een tijdelijke afdichting van de gevel openingen komen plaatsen (zodat de plakkers deels aan de slag konden).  Na enkele maanden wachten stonden ze hier uiteindelijk met deels verkeerd gemaakte kaders en plaspanelen!  Andere kaders en glaspanelen waren niet geleverd (niet besteld dus!).  We dachten dat zoveel miserie enkel in films te zien was.  Dus weerom maanden wachten!
Ondertussen zijn we circa 2,5 jaar na de plaatsing en de leverancier (Engels NV uit Lokeren) stelt dat een slecht afsluitende deur, geluidshinder...etc normaal is (terwijl wij dit tijdens de vastlegging van de bestelling de drukke straat als zorg hadden aangeduid - bovendien is de verkoper nog 2 maal ter plaatse komen kijken)!
Engels heeft geen oor naar de zorgen die we hebben en is enkel uit op een vergoeding, getuige hiervan is de recente aanmaning om de uitstaande (verkeerde) factuur te betalen!  Na dreigementen van Engels voor het sturen van een deurwaarders, verschillende telefoons van ons om de situatie uit te leggen... hebben ze eindelijk ingezien dat de factuur verkeerd was.  Je zou dan verwachten dat de oplossing nabij is... doch helaas.  Het is ondertussen weer 2 maand geleden dat ze van zich hebben laten horen!
De opvolging van Engels is absoluut ondermaats en het technisch advies is enkel een verkoopsgesprek.

Veel succes aan zij die met Engels in zee wil gaan!

 

Bekijk