idur

Lid sinds 8/11/2011

  • Andere professioneel
  • 0 vragen gesteld
  • 559 vragen beantwoord
  • 39 vragen goed beantwoord
  • 139 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
idur Andere professioneel Privébericht

Geschiedenis

Inductie met afzuiging?
4 reacties · · #Keuken
Reactie van idur

Hou er rekening mee dat dit toestel een omvangrijke afzuigventilator heeft een aansluiting moet hebben met de buitenlucht. Je spreekt van een eiland dan zal dit langs de kruipruimte moeten gebeuren als deze tenminste aanwezig is,anders zal dit zeer lastig worden zoniet onmogelijk. 

Bekijk
Raamfolie
1 reactie · · #Hoe wil ik wonen?
Reactie van idur

Ik heb op een aantal ramen folie tegen inkijk. Het nadeel is dat je zelf niet naar buiten kunt kijken. 

Bekijk
Reactie van idur

Je kan mensen niet altijd goed inschatten. Je vertrekt altijd met een goede ingesteldheid t. o. v. de mensen waarmee je in zee gaat. Ik had de gewoonte het voorschot te laten betalen op de dag dat ik op de werf begon. Het voorschot was ook nooit hoger dan 50% van het totaal bedrag. 

Bekijk
Aeg kookplaat e8
29 reacties · · #Keuken
Reactie van idur

Ok als de hoofdzekering 2 polig is(dit is de zekering waarbij je de hele elektrische installatie spanningsloos zet) kan ik mijn redenering ook in de prullenmand smijten,deze ging alleen op bij een 3x 230v aansluiting. 

Bekijk
Reactie van idur

Na het nalezen van je bericht heb ik nog een vraag:ben je zeker dat de aardingsdraad die te zien is in de kelder dezelfde is als deze aan de ketel? Indien dit zo is heeft deze draad geen nut. Ik denk dat deze 2 draden niet dezelfde zijn en dat ze onafhankelijk van elkaar naar de aardingsonderbreker lopen. Dit zijn volgens mij de hoofdequipotentiale verbindingen voor waterleiding en verwarmingsbuizen aan de ketel. 

Bekijk