Livios: Bouwen aan morgen


idur

  Lid sinds 08/11/2011

 • Andere professioneel
 • Lid sinds 08/11/2011
 • 1 vraag gesteld
 • 492 vragen beantwoord
 • 22 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 130 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


idur
 • Andere professioneel | Woont in Borsbeek
Privébericht

Geschiedenis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende

Kan ik afzien van aankoop ,

Reactie van idur

Er zijn toch plannen ingediend door uw architect bij aanvraag van de bouwvergunning die door u ondertekend zijn.Ik begrijp dus niet op welke plannen de bouwvergunning is afgegeven want de fouten die  u opsomt zijn al geen kleine inbreuken meer  op de  bouwvergunning zoals ze volgens u is goedgekeurd.

Hoe onderlaag van trapbekleding verwijderen??

Reactie van idur

Ik heb thuis dezelfde situatie voor gehad en heb de onderlaag met de hand en steekmes verwijdert. De onderlaag was door de ouderdom redelijk verkruimeld. Daarna is de trap gezandstraald om de lijm te verwijderen. De firma deze klus heeft gedaan zei dat de onderlaag niet kon worden verwijderd door te zandstralen daar deze te zacht is en het grid er op terugveerd. 

Niko afdekplaat dubbel verticaal 71 mm

Reactie van idur

Je zal het moeten doen met de horizontale platen. Er bestaan geen andere. Wat de naam betreft die niet juist staat dat is muggenziften. Ik vind de 2 inkepingen in de plaat, die normaal onderaan staan,vele storender daar deze bij verticaal gebruik op de zijkant en zichtbaar staan.

Slimme meters een feit: noodzaak of niet?

Reactie van idur

---En uw machines (wasmachine, vaatwasser, droogkast) laten starten als de elektriciteitsprijs laag is (dus in de zomer,  bij een overaanbod, overdag als je bent gaan werken) ?  Wie gaat dat doen ?---

Ik hoor het minister Tommelein het graag uitleggen,want ik stelde mij dezelfde vraag hoe gaan die machines starten(zou technisch nog wel kunnen)want dan moet er wel was,natte was of  afwas in klaar zitten met alle produkten in en op de juiste progamma's.En wat gebeurt er als deze machines draaien en er plots moet afgeschakeld worden omdat er een tekort dreigt.Het zelfde verhaal voor de elektrische auto die zou opgeladen kunnen worden bij overaanbod van stroom op het net,maar dan moet deze auto wel thuis zijn en overdag is dit bij 2 werkende ouders vrij onwaarschijnlijk.Het zou wel kunnen indien op het werk er een mogelijkheid is om deze auto's op te laden.Maar dan stelt zich de vraag op de werkgever deze investering wil doen om deze auto's op te laden want daar hangt een stevig prijskaartje aan als dit om 10-tallen auto's gaat die opgeladen moeten worden.Hier zal de overheid zeker een zekere subsidie of belastingsvoordeel moeten voorzien wil men de werkgever  over de streep  trekken.En dan komen we weer op hetzelfde verhaal dat wij ,de consument, als laatste in de lijn alles betalen via meer heffingen op vanalles en nog wat.

Hoe sluit ik niko drukschakelaar nieuwe type 0700-00000

Reactie van idur

Het contact moet je aansluiten Tussen L en 1.

Voor deze drukknop bestaat een led dat je achterop de drukknop moet klikken en dit is dan aangesloten op deze drukknop door de openingen in de achterkant van de drukknop.

Ref. :170-37123

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende