Livios: Bouwen aan morgen


idur

  Lid sinds 08/11/2011

 • Andere professioneel
 • Lid sinds 08/11/2011
 • 0 vragen gesteld
 • 407 vragen beantwoord
 • 16 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 108 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


idur
 • Andere professioneel | Woont in Borsbeek
Privébericht

Geschiedenis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende

Plaats van de ovens

4 reacties ·

Reactie van idur

in optie 2 moet het blok met de ijskast dan vergroot worden?Je werkblad word groter indien blok ijskast niet vergroot word maar je moet dan wel kastruimte prijsgeven.(ruimte onder inductievuur +ruimte in blok ijskast+geen hoog blok meer aan de anderkant van de L).Over welke afmetingen spreken we bij de L blok.

Schets zou veel verduidelijken.

Kan ik afzien van aankoop ,

65 reacties ·

Reactie van idur

Er zijn toch plannen ingediend door uw architect bij aanvraag van de bouwvergunning die door u ondertekend zijn.Ik begrijp dus niet op welke plannen de bouwvergunning is afgegeven want de fouten die  u opsomt zijn al geen kleine inbreuken meer  op de  bouwvergunning zoals ze volgens u is goedgekeurd.

Een elektrisch verwarmd appartement verbeteren.

Reactie van idur

Ik lees juist je nieuwe post. Normaal heeft elke kamer zijn eigen thermostaat in dit systeem +in de zekeringkast staan draaischakelaars waarmee je het vermogen kan instellen. Ik weet wel dat bij sommige appartementen deze schakelaars zijn overbrugd en dat de regeling alleen maar met de thermostaat kan. 

Wie controleert de electriciteits controle ?

Reactie van idur

Ik heb het nochtans al meer dan 1 keer voorgehad dat er in de zekeringkast draden van 2 kringen onderling door elkaar gehaald zijn.Ook al voorgehad in een nieuwbouwappartement dat het situatieschema helemaal niet juist was met de labeling van de letters onder/boven de zekeringen.

Noodverlichting aansluiting

Reactie van idur

Wat bedoel je met noodverlichting ? Een armatuur met ingebouwde batterij,sluit je rechtstreeks aan achter en zekering van de verlichting zonder onderbreking met een schakelaar. 

Elektriciteit volledig vernieuwen of niet

Reactie van idur

 Je kan alleen maar een beeld krijgen van de problemen met een onderzoek/nazicht van de installatie.Aan de lijst kan ik alleen maar vaststellen dat er heel wat werk is(zekeringkast zal vermoedelijk moeten vervangen worden) en dat een grondige renovatie van de installatie misschien wel de beste oplossing is.Je kan  dan ineens de installatie conform maken aan de huidige comfortwensen.

Bijkomende aarding in badkamer

2 reacties ·

Reactie van idur

Draad misschien wel leggen naar douchebak in kunstof maar moet niet aangesloten zijn. Indien de radiator een elektrisch model is hoeft hier geen extra draad naartoe  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende