idur

Lid sinds 8/11/2011

  • Andere professioneel
  • 0 vragen gesteld
  • 545 vragen beantwoord
  • 39 vragen goed beantwoord
  • 139 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
idur Andere professioneel Privébericht

Geschiedenis

Reactie van idur

Na het nalezen van je bericht heb ik nog een vraag:ben je zeker dat de aardingsdraad die te zien is in de kelder dezelfde is als deze aan de ketel? Indien dit zo is heeft deze draad geen nut. Ik denk dat deze 2 draden niet dezelfde zijn en dat ze onafhankelijk van elkaar naar de aardingsonderbreker lopen. Dit zijn volgens mij de hoofdequipotentiale verbindingen voor waterleiding en verwarmingsbuizen aan de ketel. 

Bekijk
Mini Sound Meter UT353 UNI-T
1 reactie · · #Sanitair
Reactie van idur

De meter schakelt uit na 5 minuten niet gebruik.Je kan dit aan en uitzetten door de holdknop ingedrukt te houden en dan op de on/off knop te duwen. De display zou dan APO OFF moeten aangeven.Om het terug te activeren zelfde handeling maar ik kan uit de handleiding niet opmaken of er dan op de display APO ON verschijnt.Gewoon proefondervindelijk uitzoeken. 

Bekijk
Mini Sound Meter
2 reacties · · #Sanitair
Reactie van idur

De handleiding van staalbouw is een betere versie dan welke ik gevonden heb op het internet. De uitleg bij de knoppen lijkt mij wel duidelijk. 

Bekijk
elektriciteit kelder in opbouw
4 reacties · · #Elektriciteit
Reactie van idur

Gebruik kabel en stijve buis en laat de bochten open. Het Hydro materiaal van niko is een goede keuze. Vergeet niet de kabelinvoeren (wartels M20) voor het niko materiaal. 

Bekijk