idur

Lid sinds 8/11/2011

  • Andere professioneel
  • 0 vragen gesteld
  • 632 vragen beantwoord
  • 43 vragen goed beantwoord
  • 148 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
idur Andere professioneel Privébericht

Geschiedenis

Reactie van idur

Afstand transfo/badkamer gaat zeker meespelen. Als je klassieke halogeenlampen gaat gebruiken zal de stroomsterkte snel oplopen vb :50w/12v =+/- 4 A om nog niet te spreken van het spanningsverlies transfo/lamp. Je zal een klassieke transfo(gewikkeld) moeten gebruiken want bij electronische transfo is de afstand beperkt tot 2m. Een transfo moet ook geschakeld worden over de primaire kant(230v) en niet over de secundaire zijde(de 12v).

Bekijk
Welk btw tarief verbouwing
2 reacties · · #Verbouwen
Reactie van idur

Als u de installatie laat plaatsen door een officiële firma kan dit tegen 6% btw tarief(materiaal en uren).De enige vereiste is dat de woning ouder is 10 jaar(ingebruikname).

Bekijk
stank in woning
14 reacties · · #Kopen
Reactie van idur

Helemaal eens met Hugo C. Steek geen energie, tijd, geld en frustratie in het aanklagen van de verkopers wegens verkoop met verborgen gebrek, uitkomst onzeker. Zoek uit wat de oorzaak van de stank is en los dit op of laat dit oplossen. Het gaat je veel meer voldoening geven. 

Bekijk
Reactie van idur

De doos van attema is voor stortbeton. Helia heeft zoals je al aangaf een inbouwdoos voor naplaatsing. Bij ons op de groothandel hadden ook geen idee van een ander merk van dozen voor naplaatsing. De meeste inbouwdozen worden ineens geplaatst in stortbeton. Wij plaatsten vroeger de spots rechtstreeks in de geboorde gaten. De gaten werden op maat van de spots geboord. 

Bekijk