hatifa

Lid sinds 5/2/2019

  • Verbouwer
  • 3 vragen gesteld
  • 1 vraag beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
hatifa Verbouwer

Geschiedenis

We zouden om een mooie kamer te krijgen een ytongmuur voor ee poort willen optrekken,ook een beetje isolerend?

Maar wat met de garagepoort,eerst die extra isoleren?,is een sectionale poort,dus waarschijnlijk zelf al een beetje geïsoleerd.Naast de poort is er nog langs beide kanten nog ongeveer een 50 cm muurbreedte,zouden we deze ook best isoleren,zoja hoe?

Mvg

Bekijk

Wij hebben op ons dak boven de kepers alluminium platen liggen,door de vorige eigenaars,want het dak is in 2009 vernieuwd.

Wij willen het dak isoleren,maar weten niet wat doen hiermee,dakwerkers geven verschillende adviezen.Deze platen behouden en langs onder isoleren?Deze platen verwijderen,onderdak laten zetten en dan isoleren?

Hoe zit het met dampopenheid?Zijn deze platen wel dampopen aangezien ze van alluminium zijn langs beide kanten?

Wij durven eerlijk gezegd niet met isolatie beginnen langs de binnenkant,zonder duidelijkheid hier omtrent

Bekijk

Bij de verbouwing van de garage tot speelkamer zouden we graag de vloer isoleren.Eigenlijk wordt er een volledige vloeropbouw voorzien.

Momenteel ligt er al een tegelvloer op chape en daaronder beton.Aangezien we daar nu nieuwe verwarmingsbuizen en elektriciteit hebben liggen deze op de tegelvloer.

Daarop wordt er eeb uitvulchape van 4 cm gelegd.

Daarop 8 cm isolatieplaten en daarop 6cm gewapende chape .Maar helemaal vanachter is er een verhoging van 2m2 ongeveer ,dat was een berghok ,met een onbreekbare chape.van bijna 8 cm.Vraag is nu kunnen wij op deze plaats een dunnere isolatieplaat leggen ?Gaat dit problemen geven als wij dit gaan doen?

Bekijk