HandigeBart

Lid sinds 23/10/2012

  • Verbouwer
  • 12 vragen gesteld
  • 4 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 1 lid bedankt
HandigeBart Verbouwer Privébericht

Geschiedenis

Muizen in de kelder
1 reactie · · #Fundering en kelder

Wat is het beste middel om van muizen in de kelder af te geraken ? Ik heb zelf al een paar keer gif gekocht bij de doe-het-zelf, maar het enige dat echt werkte was een behandeling door Rentokil maar dat kost 500 EUR !

Tips van producten of vallen ? Andere ingrepen ?

Bekijk
Verkoop meubels
1 reactie · · #Verbouwen

Ik heb enkele meubels te koop en heb ze al op 2dehands.be gezet met geen reactie. Zijn er nog andere plaatsen waar ik ze zou kunnen aanbieden ? Heeft er al iemand met een opkoper gewerkt ?

Bekijk
Tijdelijke vloerbedekking
1 reactie · · #Verbouwen

Ik zoek vloerbedekking om de plankenvloer van een slaapkamer tijdelijk te bedekken terwijl ik er een eetplaats van maak. Vloerbedekking moet stevig en vochtbevestendig zijn, maar ook achteraf terug verwijderbaar zonder schade (dus niet lijmen bijv.). Ik dacht aan vinyl te leggen. Nog suggesties en tips ?

Bekijk
Gezocht : tijdelijk keukenmeubel
4 reacties · · #Verbouwen
Reactie van HandigeBart

Dank je voor de tip, maar het zou een bouwpakket moeten zijn. Die metalen keukentjes worden in één stuk geleverd en dat krijg ik niet tot op het 3e verdiep.

Bekijk

Hallo,

Wij wonen in de stad en hebben een kleinstadstuintje. Vanachter aan mijn tuintje grenzen enkele appartementsgebouwen waardoor er heel wat inkijk is in mijn tuin. Graag had ik planten (zoals leilinden) of een scherm geplaatst tegen de inkijk. Maar zijn er nog andere mogelijkheden ? Heeft er iemand dergelijke dingen laten plaatsen en wil die zijn ervaring delen ?

Dank voor je antwoord.

Bekijk

Hallo,

Ik heb een ATAG ketel type Blauwe Engel met daaraan gekoppeld de ATAG Brain. Op dit moment werkt deze configuratie via de voeler van de ATAG Brain in de living. Maar vermits de best geïsoleerde plaats is, koelt het dus in andere kamers veel sneller af en schiet de CV te laat in gang en verwarmt ook niet meer voldoende.

Mijn vraag : kan ik de thermostaat in de living uitzetten en de ketel laten werken op de watertemperatuur (bijgeregeld via de stooklijn ifv de buitentemperatuur) ? Moet de pomp dat ook niet continu draaien, want anders circuleert het water ook niet en koelt alles weer af ?

Graag advies of dit in te stellen is en hoe ik dit daan moet progralmmeren in de Brain of ketel.

Dank voor jullie hulp !

Bekijk
Zonwering op ramen
3 reacties · · #Buitenschrijnwerk

Hallo,

In de namiddag schijnt de zon in de zomer recht op de voorgevel van mijn rijhuis. Op de twee bovenste verdiepingen warmt het hierdoor heel erg op. Heeft er iemand ervaring met zonwering zoals speciale folie of andere die de warmte kan buitenhouden ? Graag jullie ervaringen.

Dank voor uw advies !

Bekijk

Beste,

Ik heb enkele vochtige plekken in de zijmuren van het dak. Ken je een goede dakwerker (mag gerust zelfwerkende patroon zijn) uit de regio Antwerpen die me hiermee zou kunnen helpen ?

Bedankt voor je advies !

Bekijk