Goudvis02

Lid sinds 20/3/2017

  • Bouwer
  • 1 vraag gesteld
  • 2 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
Goudvis02 Bouwer

Geschiedenis

Koken op inductie of gas ??
6 reacties · · #Keuken
Reactie van Goudvis02

Wat zijn de nadelen van koken met gas?

1. Er is geen enkele veiligheid die bij lekken in werking treedt.
2. Bij overkoken, wat kan gebeuren, is het een karwei om de brander en al wat er onder zit te reinigen.
3. Je krijgt gasgeuren en rook bij slechte werking.
4. Verbranden aan het vuur is mogelijk.
5. Als de vlam dooft door een of andere omstandigheid is er ontploffingsgevaar, zelfs bij het inschakelen van de verlichting.

Wat zijn de voordelen van inductiekoken?
1. Je bent beveiligd tegen te groot stroomverbruik zoals een kortsluiting.
2. Je bent beveiligd als er een leiding contact maakt met de aarding.
3. Bij overkoken is het reinigen van de kookplaat eenvoudig.
4. Als je de kookpot van de plaat neemt stopt het verwarmen.
5. De kookzone mag aanstaan ze overhit niet. Dus vebranden is onmogelijk.


Bekijk