Livios: Bouwen aan morgen


Gert L

  Lid sinds 25/02/2016

 • Verbouwer
 • Lid sinds 25/02/2016
 • 2 vragen gesteld
 • 10 vragen beantwoord
 • 0 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 1 bedankje ontvangen
 • 0 leden bedankt


Gert L
 • Verbouwer | Woont in sint-gillis-waas
Privébericht

Geschiedenis

1 2 · Volgende

Comfort Ramen Gent

36 reacties ·

Reactie van moes

Even vermelden ter informatie.

Uw leverancier/laatser bovenvermeld bedrijf. Check OK

fabrikant van uw ramen ? info te verschaffen door uw leverancier/plaatser

profielen waaruit uw ramen worden gemaakt: Rehau check ok.

In vroegere tijden was het een stuk eenvoudiger: uw leverancier was farikant en plaatser.

1 aanspreekpunt.

Vandaag de dag is dat wat lastiger: met wat geluk zit je in bovenstaand scenario. Andere mogelijkheden zijn dat je soms tot wel 4//5 partijen hebt alvorens de ramen bij jou staan. Een verkoper een fabrikant en leverancier van glas een plaatser van uw ramen en soms in paar gevallen nog een aparte plaatser glas en opspuiter silicone. Eenvoud is nochtans een schone deugd.

Comfort Ramen Gent

36 reacties ·

Reactie van W&T

Beste

Is de plaatsing goed gelukt DPEETERS? en bent u tevreden over de service?

Groetjes

Wouter

Comfort Ramen Gent

36 reacties ·

Reactie van DPeeters

Ja Wouter, gelukkig wel. Alles zat er snel in, en netjes afgewerkt. Bij de plaatsing hadden de werkmannen wel een van de grepen beschadigt. Maar, die zijn ze gisteren nog komen vervangen. Mocht er nog iets gebeuren dan zal ik het hier vermelden, maar nu is alles goed en is alles reeds opgekuist en in gebruik. D. Peeters

Comfort Ramen Gent

36 reacties ·

Reactie van Gert L

Dag Laurens,

Blij te zien dat jullie aan de website werken. Ik geef graag nog enkele tips mee ter verdere verbetering:

- Onlangs stuurde ik een bericht via het contactformulier, waarop ik jammer genoeg geen antwoord mocht ontvangen. Mogelijks is het formulier stuk?

- Best ook even de getuigenissen op de startpagina updaten. Het valt me op dat Jan en Ann uit Berchem vandaag tevreden zijn over hun Rehau schuifraam, terwijl dit in September 2016 nog een Schuco schuifraam was (zie bijlages).

Ik lees hier dat jullie het echt goed menen met jullie klanten, dus ik ga ervan uit dat dit een foutje van de webmaster is.

Groeten,

Gert (Sint-Gillis-Waas)

Comfort Ramen Gent

36 reacties ·

Reactie van helix19888

Beste mensen,

Er slechts maar één mogelijkheid; betaal NOOIT voorschotten, dit spaart jullie veel ellende & geld & tijd!! Teken nooit contracten waar er gewerkt wordt met voorschotten. Er zijn verschillende bedrijven waar er moet betaald worden NA uitvoering van de werken. Speel op zeker! Hoe kan dit, in bepaalde gevallen, slechts de helft of nog minder van de prijs zijn dan bij een andere plaatser met dezelfde produkten en dezelfde service?...onmogelijk. Ook in het verleden voor gehad met een bedrijf die nu (bewust) failliet is....zoek maar eens op via mijn naam op deze site....

De Pauw Yvan - Ledeberg.

Het werken met voorschotten vindt ik enigsinds normaal, dat doet iederen (zelf vragen we ook 40%). 

Comfort Ramen Gent

36 reacties ·

Reactie van Jean S. uit Lier

Begin van dit jaar 7 ramen en een voordeur laten plaatsen door Comfort Ramen. Dag en uur van de plaatsing werd nageleefd en op 1 dag werd alles geplaatst. De afwerking is zo'n 3 à 4 weken later gebeurd. De werkmannen werkten snel en correct en bij het minste probleem dat ze tegenkwamen (in een huis van 100 jaar oud is dat niet abnormaal) werden we daarover steeds aangesproken en werden mogelijke oplossingen besproken. Fouten die we opmerkten (o.a. vliegenraam vergeten; lint rolluik foutief geplaatst; 1 raam was foutief opgemeten) werden achteraf allemaal opgelost. Kort gezegd, je krijgt de kwaliteit waar je voor betaalt. Een Dacia is tenslotte geen Bentley. Waarmee ik geen afbreuk wil doen aan de kwaliteit van de ramen/deur of het geleverde werk. Er zijn firma's genoeg waar je tot 2 à 3 maal meer kan betalen en dan krijg je waarschijnlijk ook iets van een nog hogere kwaliteit (daar ga ik toch van uit).

Comfort Ramen Gent

36 reacties ·

Reactie van Daniela P.

Bedankt Laurens, we zullen u na de zomer berichten over de werken. Wss willen wij voor de ramen op de voorzijde hetzelfde pvc maar voor de deur wel aluminium. Lijkt ons mooier. Daniela

1 2 · Volgende