George Fabrio

Lid sinds 1/10/2013

  • Bouwer
  • 0 vragen gesteld
  • 11 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt

Geschiedenis

Reactie van George Fabrio

Zoals Kris M zegt zal je eerst akkoord moet krijgen, meestal is dit erg moeilijk bij het bestuur. Zei zullen als tegen argumenten geven dat het duurder is en dat radiatoren nieuwe leidingen moete krijgen, waardoor meubels verder van de muur komen te staan. Maar niet geschoten altijd mis, succes 

Bekijk
nieuw huis bouwen
7 reacties · · #Bouwen
Reactie van George Fabrio

Veel dingen kan je op deze website zelf vinden, als je iets over een bepaald onderwerp wil weten kan je rechtsboven aan in de zoekfunctie zoeken. Mag ik vragen wat jullie allemaal zelf willen gaan doen en waar je tips bij nodig hebt?

Bekijk
Houtworm?
4 reacties · · #Wanden en plafond
Reactie van George Fabrio

Je hebt bij de bouwmarkt houtvullers, daarmee kan je de gaatjes opvullen. Ook even gaan kijken of je inderdaad last hebt van houtwormen, je kunt zien of er nog een houtworm zit als er rond het gaatje stof zit. 

Bekijk
Aanrechtblad wit, kunststof
2 reacties · · #Keuken
Reactie van George Fabrio

Hallo,

Heb je de vlek al proberen te verwijderen met cif of een ontvetter? Als het een gewoon mat aanrechtblad is zou je er misschien overheen kunnen verven met een speciale kunstof verf. Mocht dit niet werken kun je altijd nog kijken op http://natuursteen-werkblad.be/, zei geven vele onderhoudstips van aanrechtbladen. Hopelijk heb je hier iets aan, anders hoor ik het graag

Bekijk
Vinyl van de muren verwijderen
8 reacties · · #Badkamer
Reactie van George Fabrio

Tsjaa vinyl is een aardige klus om er af te halen. Je moet in iedegeval eerst zorgen dat het plastic laagje eraf is, anders dan heeft stomen geen zin. Zodra het plastic laagje eraf is kun je gaan stomen en met afweekmiddel aan de slag. Succes !

Bekijk
Tuinhuis isoleren
3 reacties · · #Veranda en bijgebouwen
Reactie van George Fabrio

Je kunt inderdaad denk ik het beste het tuinhuis installeren met glaswol matten. Wij hebben zelf eerst latten geplaatst en daar tussen glaswol gedaan. Op de bovenstaande laag latten hebben we een folie geniet die het water niet doorlaat.

Bekijk
Mol in de tuin
10 reacties · · #Tuinaanleg en -onderhoud
Reactie van George Fabrio

Het klinkt misschien een beetje gek maar het werkt echt. Als je een bierflesje met de opening naar boven in een mollenhoop zet, zal de zich niet meer kunnen bewegen door het geluid. 

Bekijk