Livios: Bouwen aan morgen


dummy

  Lid sinds 20/08/2013

 • Andere professioneel
 • Lid sinds 20/08/2013
 • 6 vragen gesteld
 • 7 vragen beantwoord
 • 1 vraag goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 0 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


dummy
 • Andere professioneel
Privébericht

Geschiedenis


Condensatieketel

5 reacties ·

Reactie van dummy

Gery,

Ik heb nog geen ketel gekocht.

De tekst "De ketel heeft een kenplaat waar het bouwjaar op vermeld staat. Het bouwjaar kan gewoon afgelezen worden. Serienummer ... VAILLANT. Voorbeeld: 210539001000......... Het 3de en 4de getal van het serienummer bepaalt het bouwjaar. Het 5de en 6de cijfer geven de productieweek aan." Heb ik gekopieerd van de site van valliant om aan te geven hoe het je het bouwjaar van de ketel kan weten .

Samenvattend, als je een ketel wil kopen ken je het bouwjaar pas als je het toestel gekocht hebt en op het kenmerkplaatje de serienr.

kan aflezen. Dus je hebt geen zeggenschap over het bouwjaar.

Sorry voor de lapsus.

Groeten,

Dummy.

Aarding

2 reacties ·

Reactie van dummy

Ik slaag er niet in een foto bij te voegen maar de vraag blijft natuurlijk.

kEUKEN

2 reacties ·

Reactie van Jeroen De Pelsemaeker

Je kan ook een inox plaat op je tegels verlijmen, die zijn zeker dun.

 

EDIT: bovenstaande niet goed gelezen, het stond er al bij....

kEUKEN

2 reacties ·

Reactie van DVB

Zou het niet makkelijker zijn om de tegeltjes eerst te verwijderen? kan maximaal een halve dag werk zijn en dan kan je kiezen welk materiaal je gaat gebruiken. Zou in elk geval de goedkoopste oplossing zijn. Er bestaan grote tegels van slechts enkele milimeters dik. Deze zijn te vinden in elke tegelzaak. Verder kan je ook kiezen voor inox, dit wordt vaak gebruikt in restaurants:

Inox spatwand

bron: http://www.interieurdesigner.be/interieur-voorbeelden/moderne-keukens/18-inox-spatwand-keuken.html

kEUKEN

2 reacties ·
Goede morgen, Mijn werkblad en spatmuur is bekleed met kleine tegeltjes. Ik zou deze beiden willen bekleden met een dunne plaat en heb al gezocht naar materialen maar die zijn 10mm dik. Kan iemand mij helpen, liefst merknamen aub? Groetjes

elektrisch plan

1 reactie ·

Reactie van Kris M

Je moet ze alle 8 tekenen op je plaatsschema want de 8 circuitsnummers van je eendraadsschema moeten overgenomen worden. Zet ze "gewoon" in een tekstballonnetje. Toevallig vandaag een installatie laten keuren. Plaatsschema is zelfs niet bekeken geweest. Focus was controle van de kast, aardingsweerstand en continuïteit van de aardingsleidingen naar de stopcontacten.

elektrisch plan

1 reactie ·
Goede middag, Bij het uittekenen van elektrisch plan zit ik met het probleem dat ik bij een deur zeven schakelaars (enkelpolige onderbreking) en èèn drukknop onder twee opdek plaatjes heb. De schakelaars zijn verlicht als zij opstaan, de drukknop ook. Hoe moet ik dit op mijn plan zetten zonder acht symbolen bij elkaar te proppen? Groetjes