DirkH

Lid sinds 29/8/2015

  • Andere particulier
  • 20 vragen gesteld
  • 25 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 2 bedankjes ontvangen
  • 3 leden bedankt
DirkH Andere particulier Privébericht

Geschiedenis

Reactie van DirkH

als je de koppeling toch op de grond moet leggen, leg ze dan in zo een koker die je ook kan gebruiken in de tuin om stekkers aan elkaar te verbinden. Dan kan er geen water bij. Of je hangt de kabel wat omhoog zodat de koppeling niet op de grond ligt. Een lek aan een wasmachine is over de jaren heen een zekerheid (overschuimen, lekken, afvoer...) dus hou daar rekening mee.

Bekijk
Robotmaaier naast vijver
3 reacties · · #Tuinaanleg en -onderhoud
Reactie van DirkH

de vijverboord is 25 cm. Nu twijfel ik tussen een Robomow RC 612 pro S of de Husqvarna 420 of 430X (laatste is wel veel duurder). De Robomow zou de kanten beter snoeien, maar je leest dat ze zo vaak defect gaan... Iemand ervaring?

Bekijk
Rolgazon: lichte stroken
6 reacties · · #Tuinaanleg en -onderhoud
Reactie van DirkH

Neen, het ligt maar van vrijdag 17 april. De tuinman zegt dat je het verschil binnen een paar maaibeurten niet meer zal zien, dus is dat voor mijn interpretatie binnen paar maanden. Sorry voor de verwarring.

Bekijk
Reactie van DirkH

Bedankt voor alle constructieve reacties. Ik heb gedaan wat Hugo C heeft voorgesteld: opgerold, opgevuld met mengsel grond en potaarde en terug gelegd. En dit lijkt tot nu toe het probleem op te lossen. Indien het toch nog zou verzakken, zal in alle geval de correctie eenvoudiger zijn dan dat ze was. Dus nogmaals, heel hard bedankt iedereen!!

Bekijk

we gaan geheel onze tuin heraanleggen. Er komt een nieuw terras en op dat terras een tuinhuis. Een terras wordt beschuwd als aanhorig aan de woning en valt onder 6% BTW. Als op dat nieuwe terras een nieuw tuinhuis komt, is dat dan ook aanhorig? het tuinhuis op dat terras raakt de wonining niet.

Bekijk