Campers Guido

Lid sinds 14/7/2016

  • Verbouwer
  • 4 vragen gesteld
  • 0 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 0 leden bedankt
Campers Guido Verbouwer Privébericht

Geschiedenis

Beste

hoe kan men afzelia ramen donker grijs/zwart beitsen , ik heb al verschillende donkere beitsen , zelfs ebben, in verschillende lagen aangebracht na het afzelia met ammoniak ontvet te hebben , maar telkens verkrijg ik wel een donkere tint maar als basis toch een bruine tint ipov van een grijze/zwarte tint.

Bekijk

bij de renovatie van een bestaande woning zijn in de bestaande chape dikte 5 cm sleuven geslepen van verschillende breedten ( 30 tot 80 cm) voor het plaatsen van zowel de sanitaire,CV en electrische leidingen.Hoe kan men best deze sleuven terug aanvullen ? gewone chape , chape met vezels , vloeibare chape ....?

Bekijk

bij de renovatie van een bestaande woning dienen de aluplex buizen van de CV en sanitaireinstallatie in de bestaande chape verwerkt te worden - hiervoor werden in de bestaande chappe dikte 5cm sleuven gemaakt -daar er een groot aantal aluplex buizen in de sleuven dienen geplaatst te worden is de vraag of deze buizen met een onderlinge afstand dienen geplaatst te worden , om scheurvorming van de chappe te vermijden , en of deze sleuven gedicht kunnen worden met een gewone chappe of speciciale mengsels (met vezels) en er speciale maatregelen dienen getroffen te worden voor plaatsing van de chape ( bestaande ondergrond , beton , en zijkanten sleuven met een produkt in te smeren , wapening enz.)

Bekijk

Voor een kunsttentoonstelling wil ik wanden met zelf gemaakte adobe-bricks contrueren daar mijn achterliggend thema handelt o.a. over eco materialen en materialen die in de natuut te verkrijgen zijn.

Adobe bricks bestaan uit fijn  zand (50%V),klei1/3V) en stro(10/20%V)

Waar kan ik deze materialen kopen ? is het mogelijk om zand met een kleigehalte te kopen of dien ik de materialen afzonderlijk te kopen?

met dank voor een spoedig gevolg

Guido Campers ( tel.0468158421 -émail campersguido@gmail.com)

Bekijk