Bassie

Lid sinds 27/9/2013

  • Bouwer
  • 5 vragen gesteld
  • 1 vraag beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 0 bedankjes ontvangen
  • 3 leden bedankt

Geschiedenis

Reactie van Bassie

Beste Noël

Bedankt voor je antwoord. Er zijn inderdaad krimpvoegen aangebracht. De aannemer zal binnen deze voegen bepaalde delen verwijderen. Daartoe gaat hij een drilboor gebruiken. Mijn grootste vrees is dat deze trillingen scheurtjes veroorzaken in de aanpalende betonvlakken. Wat is uw mening? Hartelijk dank.

Bekijk
Zonneluifel
2 reacties · · #Buitenschrijnwerk

Beschouwt men een zonneluifel met knikarmsysteem als terrasoverkapping? Stel ik wil aan de achtergevel over de hele breedte boven het terras een zonneluifel van 9 m breed en 4 meter diep aanbrengen (automatisch open en dicht) en zijdelings windschermen. Wordt dit dan beschouwd als bijgebouw? Hoe ver moet de luifel van de erfgrens blijven?

Bekijk
ventilatie toilet
1 reactie · · #Ventilatie

In ons nieuwe huis is er ventilatiesysteem D voorzien. Nu vraag ik mij af of dit voldoende is voor het toilet. Moet je om slechte geur af te voeren een extra ventilator voorzien?

Bekijk
opkant deurdorpel
1 reactie · · #Muren

Hoe hoog is de gebruikelijke opkant van een deurdorpel en garagedorpel in arduin? Is 3,5 cm niet een beetje hoog?

Bekijk

Wij zouden graag een rijwoning aankopen van Matexi. Deze maakt deel uit van 4 wooneenheden. Aanvankelijk dachten wij dat elk huis een afzonderlijke vloerplaat had of dat de vloerplaten toch enigszins gescheiden waren, maar blijkbaar staan ze nu toch op één vloerplaat uitgevoerd met 'Remo' (iets nieuw?). Wij vragen ons nu af of dit voldoende is wat betreft akoestische isolatie want de vooropgestelde na te leven normen lijken niet veel voor te stellen.

Bekijk