Livios: Bouwen aan morgen


Bartie31

  Lid sinds 20/08/2014

 • Bouwer
 • Lid sinds 20/08/2014
 • 2 vragen gesteld
 • 0 vragen beantwoord
 • 0 vragen goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 5 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


Bartie31
 • Bouwer | Woont in Oudenaar
Privébericht

Geschiedenis


TRA Construct - BIS beurs - fraude!!!

OPGELET! FRAUDE!

Aan alle mensen die bouwplannen hebben en naar de BIS beurs te Gent gaan: Bouwonderneming De Vree heeft op 23/07 bij de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde een verzoekschrift ingediend tot het bekomen van een gerechtelijke reorganisatie. De bedrijfsleider heeft tientallen klanten opgelicht met valse facturen, heeft voorschotten geïnd zonder de werken uit te voeren enz. Hij zelf werd veroordeeld voor fraude, valsheid in geschrifte en corruptie. Hij eist enorme bedragen aan voorschotten op en laat vervolgens de onderneming in faillissement gaan. Op 01/05/2014 heeft hij een nieuwe bouwonderneming opgericht: TRA CONSTRUCT. Dit bedrijf staat momenteel op de BIS beurs te Gent met de bedoeling om opnieuw klanten te ronselen en in de val te lokken. Laat jullie niet vangen, éénmaal het contract ondertekend is, word je meegesleurd in de afgrond met enorme financiële problemen tot gevolg.

Bart Van Lierde

Oudenaarde

TRA Construct - BIS beurs - fraude!!!

Reactie van Livios.be

Bedankt voor de info, maar kunnen jullie aub jullie posts ondertekenen? Onder negatieve berichten moeten voornaam, naam en woonplaats. Check de forumpolicy.

Anonieme negatieve reacties verwijder ik.

Alvast bedankt!

TRA Construct - BIS beurs - fraude!!!

Reactie van Daal888

Jammer genoeg ben ik ook "slachtoffer" van deze fraudeurs maar dan via een andere onderneming R. Mestdag en Zonen (0418.797.104). Na een beetje onderzoek via het staatsblad blijken dezelfde Luxemburgse ondernemingen achter deze firma te zitten.  Namelijk GW INVEST en BARJON SA, beiden vertegenwoordigd door de zaakvoerder Huyben Joseph, die soms Huyben Leon noemt op de notariële akte, een nederlander.

Na loze beloftes en bezoek door een poolse werknemer hebben wij een voorschot betaald een 8 tal maanden geleden.

Uiteindelijk een advocaat op de zaak moeten zetten.  Maar gezien de constructie waarachter deze ondernemingen zich verstoppen is het moeilijk om hier juridisch iets af te dwingen.

Wij overwegen strafklacht neer te leggen bij het Parket want het gaat hier duidelijk over georganiseerde misdaad en grootschalige fraude.

Hopelijk brengt de Telefacts uitzending van vanavond iets teweeg, maar ik vrees ervoor.

Damien Eerlings

Voorde

TRA Construct - BIS beurs - fraude!!!

Reactie van Louisa

Wij zijn ook gedupeerd....ik hoop dat ze de schuldige, diegene die zich verstopt maar er van door is met onze centen zullen vinden ....ik geloof ook niet echt in procederen omdat ze goed ingedekt zijn...maar als iedereen die opgelicht is klacht gaat neerleggen dan kunnen deze gangsterpractijken misschien gestopt worden B. Philips Boortmeerbeek

TRA Construct - BIS beurs - fraude!!!

Reactie van Waterke

Troost u wij zijn ook slachtoffer..... Maar het einde is inzicht, en laat ons dan maar verder bouwen ! En je hebt gelijk ze aanklagen doet niet veel uit, alleen nog meer geld kwijt geraken en de gerechtskosten allemaal zelf betalen. Vriendelijke groeten Willy Van Laeken Letterhoutem

De Vree - TRA Construct

Beste bouwers of toekomstige bouwers, Vanavond op Telefacts kunnen jullie een reportage zien over de bouwellende en de fraude die veroorzaakt werd door bouwonderneming De Vree en veroorzaakt wordt door TRA Construct, de nieuwe bouwonderneming van het failliete De Vree. De uitzending start om 21u40 op VTM. Bart Van Lierde Oudenaarde