antoinne

Lid sinds 9/11/2015

  • Andere particulier
  • 11 vragen gesteld
  • 23 vragen beantwoord
  • 0 vragen goed beantwoord
  • 1 bedankje ontvangen
  • 1 lid bedankt
antoinne Andere particulier Privébericht

Geschiedenis

Tegel in natuursteen 40/40/2 vervangen
1 reactie · · #Vloer

Hallo, ik wil op een zo proper mogelijke manier een geschonden tegel (natuursteen) vervangen. De voegen zijn maar 1-1,5 mm en dus vraag ik me af hoe ik best de geschonden tegel kan verwijderen zonder de andere tegels te schenden. Met de slijpschijf (veel stof natuurlijk en praktisch niet te doen), met een Fein? Of bestaat er een soort haaks slijpertje met water bediening? Of boor ik kleine gaten rondom de tegel?

Bedankt voor advies!!

Bekijk
bodem testers
1 reactie · · #Muren
Reactie van antoinne

Steek uw licht eens op bij Uretec

https://www.uretek.nl

Bekijk
Aanleg terrasplanken.
3 reacties · · #Tuinaanleg en -onderhoud
Reactie van antoinne

@Boudewijn bedankt maar heb je dat doek op de grond gelegd of op de balken waarop dan de planken bevestigd werden? In dat laatste geval liggen uw planken dus OP het doek gevezen?

Maar ook op die doek kan na enekele jaren stof/een beetje aarde komen te liggen waarop dan opnieuw onkruid kan komen toch??

Bekijk

Hallo, bij de aanleg van een gazon en meer bepaald het leggen van grasmatten, vraag ik me af of het misschien interessant zou zijn om in de grond, vooraleer de grasmatten te leggen, terracotem-korrels te mengen. Deze korrels hebben de eigenschap om water op te slaan waardoor bij droogte de graswortels gebruik kunnen maken van het opgeslagen vocht in die korrels.

Bedankt voor info!

Bekijk
Robotmaaiers
1 reactie · · #Tuinaanleg en -onderhoud

Mijn 30 jaar oude gazon moet herzaaid worden. Ik overweeg om dan een robotmaaier aan te schaffen. Mijn keuze is ofwel het merk Husqvarna ofwel een Robomow. Ik weet dat de messen van een Robomow buiten de wielbasis komen zodat deze robot in principe met zijn wiel op een boordsteen (6 cm breed) kan rijden en dus zou het maaien van de rand perfect moeten kunnen. Mijn vraag is hier wie tevreden is van één van deze merken en of het randmaaien bij de Robomow wel degelijk beter is dan bij een Husqvarna??

Alvast bedankt!!

Bekijk