Livios: Bouwen aan morgen


Alaerts guido

  Lid sinds 06/04/2016

 • Andere professioneel
 • Lid sinds 06/04/2016
 • 0 vragen gesteld
 • 147 vragen beantwoord
 • 1 vraag goed beantwoord
 • 0 keer gequote door een ander
 • 29 bedankjes ontvangen
 • 0 leden bedankt


Alaerts guido
 • Andere professioneel | Woont in Wilsele
Privébericht

Geschiedenis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende

Waarom worden mijn radiatoren warm bij vraag naar sanitair warm water?

Reactie van Alaerts guido

Opgelost hoop ik, maar ik lees ook dat u in de living geen TH voelers heeft, ik weet dat hier veel verschillende meningen  zijn maar. Ik vind het toch raadzaam er te plaatsen omdat deze ook een hydraulische regelings functie geeft. Tenzij u enkel in de ruimte waar de regelaar staat verwarmt en niet in de badkamer of andere ruimtes

Schema 2 circuits - Vitodens 200W

Reactie van Alaerts guido

Als men de radiatoren in de badkamer overdimensioneerd zal de verhoging niet of weinig zijn. Belangerijk is de evenwichtsfles  met 2 circuits.

Verbruik warmtepomp masser-S hoog

Reactie van Alaerts guido

Is de firma Masser langs geweest voor eens te kijken of alles in orde is met de installatie ?  Of er misschien elders een probleem is een verlies naar de aarding mischien.

Akkoord of niet: "Vanaf 2018 vergoeding voor plaatsen zonnestroomoverschotten op net"

Reactie van Alaerts guido

Ondervoorbehoud dat het een win situatie voor de staat is. Anders word er toch een taks uitgevonden. Er dient rekening gehouden te worden met het netwerk, dat is er, en zal blijven liggen, er zullen aan passingen en onderhoud moetten gebeuren. Dus de minder inkomsten van verkoop stroom zullen moeten worden gecompenseerd. Ik hoop dat in de toekomst een beleid word gevoerd dat naar de toekomst kijkt en niet naar de meeste stemmen. 

Hoeveel kilowatt nodig voor verwarming huis

Reactie van Alaerts guido

Stuur mij aub enkele foto's indien mogelijk van de vier zijden van Uw woning en eventueel  Brutweg de maten, uit ervaring kan ik mee geven welke collega's het ongeveer juist hebben, maar als het geen kasteel is zal 19 a 25 kw vrij correct zijn. Nu verlaag ik mij naar een nattevinger schatting, dus nu het voorjaar is en de verwarming uit staat heeft u de tijd voor een berrekening te laten uitvoeren. Met eventuele toekomst plannen.

Hoe kleiner maar voldoende hoe zuiniger en hoe minder het toestel moet schakelen 

Ps. Met of zonder warm water? 

Guido.alaerts@gmail.com 

Of 0498103012

Ventilatie-nadelen

8 reacties ·

Reactie van Alaerts guido

Over welke klachten heeft u het en wat mag er niet of zou u wensen om te voorkomen dat uw long problemen zou verergeren.

U zou er mij en mensen die in uw situatie mee helpen. Ik zit in de sector en kan op een vergadering Uw probleem voorleggen, er wordt onderzoek gedaan naar het algemeen belang en nut. Maar soms zijn er uitzonderingen zo als waarschijnlijk  bij u. En door uw inbreng kunnen we die in kaart brengen en lotgenoten sammen brengen. Dit steld ons in staat voor deze groep mensen een oplossing te zoeken.

Is het mogelijk, indien U dit wenst de de diagnose (niet Uw prive gegevens) van Uw longziekte mee te delen. U kunt dit ook met een privé bericht. Dan kan ik mij grondigger informeren en argumenteren naar de sector en indien dit nodig is naar de wetgever.

Vriendelijke groeten

Guido Alaerts 

Druk waterpomp bij gebruik wasmachine

Reactie van Alaerts guido

Of het nu met een drukvat is of zonder maakt niet uit, kijk na of de machine werkt op het net. Zo ja dan vermoed ik dat de sturing van de pomp niet werkt en zal dit moeten worden vervangen of hersteld.

Wandbekleding douche in houtskelet

5 reacties ·

Reactie van Alaerts guido

Vinyl  is ook  een mogelijkheid. Elastisch, waterbestendig, slijtvast, warm, eenvoudig te kuisen en grote keuze kleur en motief. Ik heb dit meermaals gezien in Duitse hotels en zo ook bij mij thuis geplaatst 

Opentherm bij Vaillant ecotec plus VCR 296/5-5 in België?

Reactie van Alaerts guido

In belgie worden er andere printplaten gebruikt (Meld men mij) , waarom ??? Dus u kunt hier de V33 niet gebruiken.

Maar hoeveel kringen wenst u te regelen? Normaal werkt de app V smart goed (integenstelling van de test).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 · Volgende