Forum

Detailtekeningen

Josse
0 thumb_up 2 comment Andere particulier
#Gezocht/Gevonden · 5 jaren geleden

Ik studeer aan UGent en wij hadden de opdracht om een werf op te volgen. Nu moeten we 5 details bv aansluiting plat dak op hellend dak, funderingsaansluiting... uittekenen op autocad maar zeer gedetaileerd met iedere vijs iedere folie. Zo'n plan maken architecten niet dus moet ik het helemaal zelf tekenen gebaseerd op het basisplan van de architect. Iemand die mij kan helpen?

Alle reacties

Livios.be
63 thumb_up 606 comment
5 jaren geleden

Zo'n plan maken architecten niet

Ik weet niet of het standaard is bij alle architecten, maar één deel van mijn nieuwbouwplannen was net een overzicht van vier of vijf detailtekeningen met alle details die jij opsomt. Aangezien die bouwknopen meer en meer aan belang winnen, kan ik me niet voorstellen dat architecten deze niet in detail zouden uittekenen.

arrow_forward

Elke week interessante artikels en het laatste (ver)bouwnieuws in je mailbox? Schrijf je dan in op de Livios-nieuwsbrief! Volg ons zeker ook op Facebook, Twitter en Pinterest.

Josse
0 thumb_up 2 comment Andere particulier
5 jaren geleden

Ik heb reeds de architect gecontacteerd en deze vertelde mij dat het redelijk ongebruikelijk is dat de architect zo'n details uitwerken. Ik heb enkele site's gekregen van producenten maar daar ben ik toch niets mee want er staats niet op deze site's...

Vochtadvies
79 thumb_up 502 comment
5 jaren geleden

Hier de algemene link, daar staan verschillende brochures: http://www.cruysberghs.be/reaxyl-product-brochures/

Groeten
Vochtadvies

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.