Forum

Alle reacties

Charel
516 thumb_up 2271 comment Andere professioneel
4 jaren geleden

Waarschijnlijk is het nu de bedoeling dat één van uw kennissen of uzelf onder een andere naam, dadelijk het antwoord gaat geven om zo gratis reclame te kunnen maken? Een beetje te doorzichtig toch?

Ik zou het laten, het kan enkel anti-reclame betekenen voor uw product.

gery
71 thumb_up 554 comment
4 jaren geleden

Goed opgemerkt sjarel.

Zo'n 4 dagen geleden maakte TS reeds verdoken reclame voor zijn product op dit forum én op het forum van bouwinfo, maar op beide forums zijn deze berichten verdwenen. Google vindt de onderwerpen nog wel terug maar de berichten zelf zijn verdwenen:

Livios.be
63 thumb_up 588 comment Andere professioneel
4 jaren geleden

@ Sjarel: we houden de posts zo nauwlettend mogelijk in de gaten. In geval van (verdoken) reclame - al gebeurt het vaak niet heel subtiel - verwijderen we de posts. Dat hebben we ook eerder in de week gedaan. 

@gery: check de topic die je hebt opgestart. Ik heb het hier even getest. En het leek te lukken via het foto-icoontje. Maar toch raden we je aan de originele foto even door te mailen.

arrow_forward

Elke week interessante artikels en het laatste (ver)bouwnieuws in je mailbox? Schrijf je dan in op de Livios-nieuwsbrief! Volg ons zeker ook op Facebook, Twitter en Pinterest.

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.