Forum

Alle reacties

Malafide aanemer
0 thumb_up 78 comment
1 jaar geleden

Wat zegt de architect Ier van ? Hij. Moet controleren al wat in de chappe of beton wordt geplaatst . Heeft hij het niet gedaan , zult je meer verassingen verwachten . Want er is geen plannen gevolgt , onze sleutel op de deur werdt ook zo geinproviserd , uiteindelijk waren er zoveel fouten dat de aannemer heeft moeten kiezen , voor de rectbank komen of het project terug koopen . Architect en ingenieur keurden de werken ook niet goed . Dus vergewist u dat alles wordt ondersteunt van architect en ingenieur anders ben je gezien . Er loipen velen malafide aannemers rond .

 

kas
77 thumb_up 482 comment
1 jaar geleden

Bij het uitbreken van een deel van de chape is de rest niet beschadigd. 

Veel zal afhangen van de situatie ter plaatse, liggen alle leidingen kris kras door de kamer is het soms handiger om gans de kamer terug vrij te maken. Dit oordeel kun je best in overleg met de uitvoerder en jezelf bespreken , eventueel bijgestaan door de architect.

Controle plicht van wat er in de chape allemaal steekt is niet het issue bij de opvolging van een architect.

Het is niet omdat jij een malafide aannemer hebt gekozen dat je overal te pas en te onpas alle aannemers moet zwart maken of doemscenario's moet bedenken.

Malafide aanemer
0 thumb_up 78 comment
1 jaar geleden

Leidingen verplaatsen in chappe of beton gaat niet zonder koppelingen , en dat mag niet hè .ier spreek men van cris cras ,Is het een nieuwe bouw of niet ? Het opvolgen van de architect gebeurt via werverslagen , als die er niet zijn of wijgermen die te geven ,zou ik ongerust zijn . Bij stedenbouw erkend men geen cris cras plannen , en van cris cras leningen sprak de bank niet er over ! 

kas
77 thumb_up 482 comment
1 jaar geleden

misschien even beter lezen wat er staat?

Laat je e-mailadres achter en we houden je de hoogte van nieuwe antwoorden en reacties op deze vraag.